Frånvarohantering i SharePoint

En komplett och flexibel lösning för att hantera frånvaro och sköta semesteransökningar och annan ledighet inom din organisation direkt i SharePoint.

DevCores frånvarohanterare och semesterkalender är en smidig tjänst för hantering av frånvaro och ledighet på företaget, direkt i SharePoint. Det blir enkelt att planera och ha full koll på ledighet som semester, VAB, flex/komp, tjänstledighet och annan frånvaro.

Allt sköts och sparas i SharePoint, med en god överblick för att få bra kontroll, det går att registrera semester och annan ledighet samt godkänna ansökningar direkt i SharePoint.

Det är även möjligt att modifiera lösningen till att t.ex. bara innefatta frånvarohantering och/eller resursplanering beroende på önskemål och behov.

 

Frånvarohanteraren med Jobb alternativ.PNG

Ta kontroll över frånvaron på företaget

DevCores frånvarohanterare fungerar som en semesterkalender direkt i SharePoint där man smidigt hanterar frånvaro som t.ex. ledighetsansökningar, semester, sjukanmälningar och vård av barn (VAB).

Man kan på intranätets startsida direkt se vilka som är frånvarande och orsak. Anställda kan också själva lägga in sin frånvaro eller göra ansökan om frånvaro. Kalendern kan ses i olika vyer, för bättre överblick. Ansvariga och administratörer kan hantera ansökningar omedelbart.

För en så bra överblick som möjligt finns det olika vyer med filtreringsalternativ. Man kan se frånvarohanteraren på startsidan, eller i kalendervy och en vy på person och avdelningsnivå.

Allt sköts och sparas i SharePoint, man har en omfattande överblick och det blir lätt att ha kontroll, det går att registrera ledighet samt godkänna ansökningar direkt i SharePoint.

 

Frånvarohanteraren med Jobb alternativ - avdelningsvy.PNG

Urval av funktioner

Godkännande

  • Kräv godkännande av semester och andra frånvarotyper.

Aviseringar

  • Få mail vid förfrågan, godkännande och avslag.

Vyer

  • Kalendervy med månad, vecka, dag
  • Tidslinjevy med månad, vecka, dag
  • Dagens frånvaro på startsida

Egenanpassning

  • Anpassa epostmallar, händelsetyper, godkännande m.m.
  •  

Och mycket mer! Kontakta oss så berättar vi mer.

Vill ni veta mer om DevCore Frånvarohantering? Se en demo?

Vill ni ha mer info om en bra lösning som passar era behov?

Vi implementerar allt så att det funkar smidigt.

 

Kontakta oss, så berättar vi mer!

Behöver du implementationshjälp? — Se vår FAQ

Vi hjälper dig gärna!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!