Ärendehantering i SharePoint

Ett komplett skalbart Ärendehanteringssystem som skräddarsys för att möta era behov nu och i framtiden.

Handlägg hela organisationens ärenden flexibelt och säkert

task-management-box.pngDevCore Ärendehantering är ett modernt och utbyggbart dokument- och ärendehanteringssystem (ÄHS) för både avancerad och enkel ärendehantering. Ärendesystemet implementeras direkt i er organisations befintliga IT-miljö, vilket blir både kostnadseffektivt och prisvärt. DevCore Ärendehantering är anpassningsbart vilket gör att våra kunder är alltifrån små företag, stora bolag, globala organisationer, kommuner, myndigheter och andra typer av verksamheter som har behov av att bevaka och handlägga mål och ärenden.

Ärendehanteringssystemet kan användas för felanmälan, förvaltningsärenden, av kundtjänst, kundservice, IT-support, för frågeformulär, information, kontaktformulär på webbsidor, handläggning av allmänna ärenden, tillståndsansökningar med mera. Det stöds och fungerar på olika språk som exempelvis engelska. Lösningen skräddarsys för att matcha ert företags unika krav.

DevCore Ärendehantering fungerar direkt i SharePoint, Teams och Microsoft 365. Applikationen implementeras i er organisations befintliga IT-miljö.

DevCore är ett stabilt och tryggt IT-bolag som är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2007. DevCore Ärendehantering, och våra andra programvaror, är skalbara samt anpassas för att möta era behov idag och i framtiden, detta gör att det blir mer kostnadseffektivt än många andra alternativ på marknaden.

Det är enkelt att ansluta till, komma åt och redigera i systemet på arbetsplatsen, hemmakontoret, hemifrån via webbläsaren, intranätet, mejlen, jobbkalendern och Microsoft Teams. Använder ni appar som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote eller OneDrive på ert företag idag, så har ni alltså Microsoft 365 redan som produktivitetslösning i er organisation.

”Jag har varit inne och kollat lite på Diarieföringsmodulen som Patrik meddelade att han hade satt upp förra veckan – det är vackert så att tårarna sprutar 😊”

- Ett fint omdöme från en av våra kunder :)

Funktioner och fördelar med DevCore Ärendehantering i SharePoint

  • Skicka in ärenden via mejl, kontaktformulär, intranätet, mobilen m.m.
  • Hantera ”Mina ärenden” eller specifika avdelningars ärenden på intranätet eller direkt i Microsoft Teams.
  • Tilldela, kategorisera och kommentera.
  • Aviseringar och triggers vid statusuppdateringar m.m.
  • Påminnelser om ärenden som ej startats, avslutats m.m.
  • Ärendetyper med olika regler för roller, aviseringar, metadata/taggning, ärendevyer m.m.
  • Färgmarkering efter prioritering för bra överblick.
  • Koppla ärenden till specifika användare och via API:er till externa system och organisationer eftersom SharePoint är Active Directory- och Azure-integrerat.
  • Statistik och uppföljning.
  • Går att anpassa till engelska och andra språk.

Hur systemet kan se ut och hur det kan se ut i Microsoft Teams

arendehantering2.png

ärendehantering_i_microsoft_teams.png

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!