Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

 

Ett uppsving av köp av både avvikelsesystem och compliance-system

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion för regelefterlevnad (compliance). Vi tror att det beror på en kombination av att verksamheter och organisationer, börjar inse nyttan av digitalisering, att minimera interna fel och frigöra resurser. Men det ställs även högre krav på att system ska vara godkända för att kunna användas korrekt i verksamheten.

Avvikelsesystem

Med ett digitalt avvikelsesystem får en verksamhet hjälp att rapportera in incidenter, åtgärda dem, samt att följa upp och hitta förbättringsmöjligheterna genom bland annat statistik.

Regelefterlevnad

En attestfunktion för regelefterlevnad hjälper företag att få ut aktuell information i organisationen, samt få bekräftat att medarbetare eller användare har förstått och godkänt specifika krav.

Ökat intresse för färdiga lösningar

Självklart är vi positiva till det ökade intresset då vi brinner för att hjälpa företag med att sätta upp rätt system på rätt plats, och optimera processer. Läs mer:

 

Är du nyfiken på vilken applikation eller vilka integrationer som skulle optimera just ert arbetssätt?

Vi är specialister på SharePoint sedan 2007 vi bygger och erbjuder färdiga applikationer åt företag i alla storlekar.

Kontakta oss idag!

👉 Kontakta oss
👉 Mejla info@devcore.se 
👉 Följ oss på LinkedIn

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser