SharePoint-konsulttjänster åt företag inom medicinska och kirurgiska produkter

DevCore hjälper kunden med SharePoint-utveckling, företaget är verksamt inom försäljning och distribution av medicinska och kirurgiska produkter.

DevCore ger utvecklingshjälp i SharePoint och Microsoft 365, samt vid behov även administrativ hjälp, support och förvaltning i SharePoint. Avtalet sträcker sig över minst ett års tid.

DevCore har lång erfarenhet av att hjälpa kunder verksamma inom vård och omsorg, denna kund arbetar inom både offentlig och privat sektor för sjukhus och andra vårdinrättningar runt om i Sverige.

Förvaltningsorganisationen i SharePoint består av våra konsulter som arbetar kontinuerligt med förvaltning, projekt och drift i huvudsak och sköter förvaltning löpande med hjälp av ärendehanteringsystem, direktaccess via telefon och mail.

 

Vill du veta mer om vad SharePoint kan göra för dig?

Behöver du hjälp av SharePoint-specialister?

Kontakta oss

 

Fler nyheter & tips

Effektivisera ditt företags abonnemangshantering med en ny Salesforce Connector

Tillsammans med Younium har DevCore byggt en idealisk lösning för företag som vill effektivisera sin prenumerationshanteringsprocess genom att enkelt hantera avancerad prissättning, avtalsvillkor och flera juridiska enheter och valutor.

Läs mer

Visste du att DevCore sitter i ett 1700-talsstall med mysig innergård vid Hötorget i Stockholm?

Alla vi IT-konsulter på DevCore hybridjobbar hos kunder och hemifrån men vi har också en stor gemenskap på vårt mysiga huvudkontor.

Läs mer

DevCore erbjuder .NET-utvecklare åt företag inom alla branscher och storlekar

Vad är .NET och .NET-utveckling och hur kan en .NET-utecklare hjälpa en verksamhet? Vi hjälper företag av alla de slag med .NET-utveckling, allt ifrån att bygga nya appar, förbättra gamla appar, felsöka och underhålla befintliga appar eller utveckla API:er.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser