SharePoint-konsulttjänster åt företag inom medicinska och kirurgiska produkter

DevCore hjälper kunden med SharePoint-utveckling, företaget är verksamt inom försäljning och distribution av medicinska och kirurgiska produkter.

DevCore ger utvecklingshjälp i SharePoint och Microsoft 365, samt vid behov även administrativ hjälp, support och förvaltning i SharePoint. Avtalet sträcker sig över minst ett års tid.

DevCore har lång erfarenhet av att hjälpa kunder verksamma inom vård och omsorg, denna kund arbetar inom både offentlig och privat sektor för sjukhus och andra vårdinrättningar runt om i Sverige.

Förvaltningsorganisationen i SharePoint består av våra konsulter som arbetar kontinuerligt med förvaltning, projekt och drift i huvudsak och sköter förvaltning löpande med hjälp av ärendehanteringsystem, direktaccess via telefon och mail.

 

Vill du veta mer om vad SharePoint kan göra för dig?

Behöver du hjälp av SharePoint-specialister?

Kontakta oss

 

Fler nyheter & tips

Två nya kollegor inom webb och nätverk - Välkomna Oscar och Yuki!

Webbutveckling och webbproduktion arbetar vi flitigt med på DevCore och för att allt skall flyta på och fungera jobbar vi förstås även med både drift och säkerhet. Det är inom dessa områden som våra nya kollegor kommer att stötta upp.

Läs mer

Förvaltning av SharePoint On Premise åt energibolag

Nytt avtal har signerats med ett svenskt energibolag gällande administration, förvaltning och vidareutveckling av SharePoint on Premise.

Läs mer

Support och utveckling av Salesforce och Pardot åt skönhetsklinik

Nytt Salesforce-avtal signerat med en svensk plastik- och skönhetsklinik för förvaltning, support och vidareutveckling av bolagets Salesforce CRM och Marketing Automation-verktyg Pardot.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser