SharePoint-konsulttjänster åt företag inom medicinska och kirurgiska produkter

DevCore hjälper kunden med SharePoint-utveckling, företaget är verksamt inom försäljning och distribution av medicinska och kirurgiska produkter.

DevCore ger utvecklingshjälp i SharePoint och Microsoft 365, samt vid behov även administrativ hjälp, support och förvaltning i SharePoint. Avtalet sträcker sig över minst ett års tid.

DevCore har lång erfarenhet av att hjälpa kunder verksamma inom vård och omsorg, denna kund arbetar inom både offentlig och privat sektor för sjukhus och andra vårdinrättningar runt om i Sverige.

Förvaltningsorganisationen i SharePoint består av våra konsulter som arbetar kontinuerligt med förvaltning, projekt och drift i huvudsak och sköter förvaltning löpande med hjälp av ärendehanteringsystem, direktaccess via telefon och mail.

 

Vill du veta mer om vad SharePoint kan göra för dig?

Behöver du hjälp av SharePoint-specialister?

Kontakta oss

 

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser