Förvaltning av SharePoint On Premise åt energibolag

Nytt avtal har signerats med ett svenskt energibolag gällande administration, förvaltning och vidareutveckling av SharePoint on Premise.

DevCore förvaltar nu SharePoint On Premise åt ett svenskt energi- och miljöbolag. Det löpande avtalet omfattar administration, förvaltning och vidareutveckling av kundens SharePoint on Premise-lösning.

DevCore kommer att utföra önskade förändringar i den befintliga produktionsmiljön, ärenden som rör vidareutveckling framåt planeras och estimeras i samråd med kunden.

För uppdraget får kunden ta del av kompetensen hos hela DevCore beroende på behov och tillfälle men det kommer primärt att vara konsulter med kompetens inom SharePoint on Premise som är aktuella.

Behöver du hjälp med SharePoint On Premise, Online eller Server Subscription Edition?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Två nya kollegor inom webb och nätverk - Välkomna Oscar och Yuki!

Webbutveckling och webbproduktion arbetar vi flitigt med på DevCore och för att allt skall flyta på och fungera jobbar vi förstås även med både drift och säkerhet. Det är inom dessa områden som våra nya kollegor kommer att stötta upp.

Läs mer

Support och utveckling av Salesforce och Pardot åt skönhetsklinik

Nytt Salesforce-avtal signerat med en svensk plastik- och skönhetsklinik för förvaltning, support och vidareutveckling av bolagets Salesforce CRM och Marketing Automation-verktyg Pardot.

Läs mer

Välkommen Fredrik - ny kollega till SharePoint och Microsoft 365-teamet.

Microsoft 365 är omåttligt populärt och med det kraftfulla verktyget SharePoint så blir det förtstås inte sämre, därför behöver vi förstärkning här på DevCore-kontoret.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser