SuperOffice som CRM

SuperOffice är ett av de största CRM-systemen i Europa och erbjuder både installeringsbar mjukvara samt lösningar för webbserver eller i molnet. Systemet har utvecklats sedan 1989.

SuperOffice logo-svg.png

 

SuperOffice CRM riktar in sig på att förbättra användarens produktivitet inom försäljning, 

marknadsföring och kundservice. Integrering med t.ex. Officepaketet och Exchange gör att allt extraarbete med att flytta data mellan olika system helt elimineras.

Länge erbjöds SuperOffice enbart som installeringsbar mjukvara men finns nu som molnbaserad lösning. 
SuperOffice erbjuds i mobilformat med deras app Pocket CRM. Den har utsetts till en av de 20 främsta apparna av Initiative Mittelstand i Tyskland.

Då SuperOffice har en stark lokal förankring i Sverige är svenska företag väl omhändertagna. Snabb och anpassad kundsupport är en viktig ingrediens i en lyckad implementering.

SuperOffice API gör det lätt för utvecklare att bygga nya tillämpningar och integrationer. Som administratör kan man också lägga in genvägar till andra program/webbsajter som skickar med data från SuperOffice till programmet/webbsajten när någon klickar på knappen/länken. Detta innebär att man inte behöver vara avancerad utvecklare för att skapa integrationer mellan andra system och SuperOffice. 

Det finns såklart också redan utvecklade tredjepartsintegrationer med andra kända system att tillgå.

SuperOffice är ett starkt verktyg för underhåll av kundstock, prospektlistor och leads. Det tillhandahåller också verktyg för utskick och kampanjer. Då det är säljinriktat är det perfekt för er med höga krav på effektiv marknadsbearbetning och strömlinjeformade säljprocesser.

DevCore och SuperOffice

DevCore har gjort många lyckade implementeringar av SuperOffice och även utvecklat samt förvaltat integrationer mot andra system. Med god inblick i systemet, en lång historia som partner och med skickliga konsulter är vi det självklara valet när ni valt SuperOffice som CRM. DevCore finns även för er som inte har bestämt er för hur ni vill förbättra er sälj- & marknadsavdelning eller/och kundtjänst.

DevCore har som konsulter bland annat hjälpt kunder med

  • Skapat skräddarsydda moduler för PDF-generering, faxplugin, integrationer och byggt ut SuperOffices kategorisystem för projekt med integration.
  • Skapat integration mellan SuperOffice och Hummingbird.
  • Förbättrat och fixat buggar i integration mellan SuperOffice och Apsis.
  • Installerat Exchange-integration från Infobridge på befintlig SuperOffice-installation.
  • Utfört uppgraderingar och nyinstalleringar av SuperOffice.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!