Salesforce CRM-konsulter

Salesforce är världens största CRM-system. Salesforce CRM hanterar och optimerar allt ifrån försäljning till support och intern kommunikation för alla typer av verksamheter. Ökar försäljning, ger bättre service och större kundkännedom för allt ifrån små verksamheter, medelstora företag till stora bolag.

Vi på DevCore är några av de bästa på Salesforce i Sverige. Vi hjälper våra kunder som Salesforce-konsulter, Salesforce-utvecklare, Salesforce-admins och är Salesforce Partner sedan 2011. Våra konsulter är ständigt involverade i olika projekt, alla Salesforce-konsulter på DevCore är Salesforce-certifierade och fortsätter ständigt att utvecklas.

 

Söker du kompetenta och tillgängliga Salesforce-konsulter?

Kontakta oss

Letar du efter de bästa Salesforce-utvecklarna i Sverige?

Vi är några av de bästa Salesforce-konsulterna, Salesforce-utvecklarna och arkitekterna i Sverige. Alla är certifierade. Vi är Salesforce Partner sedan 2011. Alla pratar svenska och engelska och vi finns i Stockholm city.

Vi hjälper er med allt inom Salesforce CRM, från analys, att starta rätt, implementera, automatisera processer, förvalta och vidareutveckla som att integrera fler system och skala upp för framtiden. Vi är Salesforce-specialister inom lösningar för komplexa företagsmodeller som kräver multipla systemintegrationer. Vi bygger även nya appar och verktyg framtagna för era specifika processer, vi anpassar system för att passa er.

 

Vill du veta mer? Eller behöver du hjälp?

Kontakta oss

”I have worked with several SF partners in my career. Devcore is, by far, the most knowledgeable and efficient partner I have interacted with. Within less than a year they have turned around the SF experience amongst our employees from being an area of constant frustration to becoming a valuable tool that makes life easier for all involved.”

Review from a client :)

Salesforce är en kraftfull plattform

Salesforce är mycket anpassningsbart och egna lösningar och modifikationer kan byggas via plattformen Force.com. Med Salesforce CRM-system kan kundservice och support lägga upp en kundportal för självservice genom Service Cloud och Communities, integration med sociala medier som Facebook, LinkedIn och mycket mer. Funktionalitet finns för att göra massutskick samt att skicka ut e-post till berörd person vid vid olika händelser.

Med Sales Cloud optimeras och automatiseras säljprocesser för att öka intäkter och funktionen Pardot möjliggör Marketing Automation. Med Chatter kan man på ett enkelt sätt förbättra kommunikationen inom organisationen.

Med Salesforce som CMS kan man använda kraften i Salesforce för att binda samman hela sin verksamhet i ett och samma verktyg. Salesforce går att integrera och fungerar med Outlook, Gmail, iPhone, Android med mera. I AppExchange kan tredjepartsapplikationer som utökar funktionaliteten läggas till.

Experter på Salesforce - vi hjälper dig gärna

Vårt Salesforce-team kan hjälpa till med allt inom Salesforce CRM. Vi är certifierade Salesforce-utvecklare och Salesforce-admins med lång erfarenhet.

Vi arbetar mycket med analys, implementation, utveckling samt förvaltning av Salesforce åt allt ifrån små verksamheter, medelstora företag till stora bolag.

Vi arbetar som salesforce-arkitekter, projektledare, produktionsledare, administratörer och utvecklare som gör det möjligt för oss att ta ett helhetsansvar för ert Salesforce-projekt.

Vi hjälper även gärna till att optimera, förbättra och effektivisera ert redan implementerade CRM-system.

 • Salesforce Integrationer
 • Salesforce Migrering
 • Salesforce Processer
 • Bygga appar i Salesforce
 • Implementera tredjepartsappar i Salesforce
 • Salesforce Communities
 • Salesforce CPQ
 • Salesforce Lightning
 • Salesforce Pardot
 • Salesforce Sales Cloud
 • Salesforce Service Cloud
 • Apex, Lightning Componets och Visualforce
 • Power BI till och från Salesforce

Kundcase Salesforce

Implementering av Salesforce CRM och Pardot till teletjänstföretag

DevCore har hjälpt en kund som är verksam inom tele- och datakommunikationstjänster med implementering av Salesforce CRM och Marketing Automation-verktyget Pardot. Kunden...

DevCore utförde Salesforce-utbildning för anställda på finskt bolag

DevCore har hållit i en Training Services och User Training i Salesforce för personal på ett finskt bolag som utvecklar, tillverkar och säljer mätutrustning samt sensorer för mätning och reglering av

Optimering av kunds arbetsätt och processer med Salesforce CRM

Kunden ville först byta ut sitt Salesforce CRM – vi hjälpte då istället till att få ut fulla värdet av kundens tidigare investering. Chansen kom till oss att ge deras organisation nytt liv och implementera bättre

Smidig övergång från Salesforce CRM till Dynamics CRM

DevCore har hjälp kund att så smidigt som möjligt gå över från Salesforce CRM till Dynamics 365 CRM. I uppdraget rensade vi befintlig data i kundens Salesforce, utförde mappning av fält, satte upp nya användare i Dynamics 365 och återskapade Dashboards från...

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser