Office365

Oavsett om ni är ett nystartat företag eller om ni bara vill förnya/effektivisera er IT-miljö, så är Office 365 en mycket bra och enkel lösning att implementera. Våra konsulter kan hjälpa er med allt från behovsanalys, planering och genomförande av ert byte till Office 365.

Till en låg fast månadskostnad får ni tillgång till senaste Exchange, Sharepoint, Office Professionell Pro och Lync online i molnet via Office 365. Du kan välja helt fritt och bara betala för det du vill använda. I det fall att det är möjligt är detta ett mycket tidssparande och billigt alternativ till en egen serverpark; du slipper krångliga backuper och annan hantering för att hålla din interna IT-miljö uppdaterad.

Vi har konsulter som är certifierade i Office 365 och har genomfört flertalet migreringar och nystarter för alla typer av kunder. Devcores Konsulter kan hjälpa till med allt ifrån att planera en eventuell flytt till Microsofts molntjänster till att hjälpa till med administration och vidareutveckling av ett redan existerande konto.

SharePoint online

Är du intresserad av att börja använda SharePoint? Kom och arbeta med ett effektivt och intuitivt intranät. Få ordning och reda på era dokument och säkra upp er information med hjälp av SharePoints versionshantering. Arbeta direkt i Office 2013 mot era dokument och bibliotek i SharePoint utan att krångla med sökvägar eller extra klick.

Devcores Konsulter hjälper er hela vägen från att sätta upp ett första intranät, till att ta fram skräddarsydda lösningar och utbildningar för era användare.

Exchange online

Devores Konsulter flyttar er e-post antingen från er interna e-postserver eller från er nuvarande e-postleverantör till Exchange online. Slipp krångel med separata inloggningar för e-post, krångel med att ansluta mobiltelefoner och surfplattor etc, samma login gäller för hela Office 365 och det kan självklart synkroniseras med ert befintliga AD. Ni får tillgång till resursbokingar, webbmail, kalendrar, distributionslistor, grupplådor för e-post och obegränsat antal mailalias för samtliga era domäner.

Lync online

Kommunicera internt med en egen InstantMessenger, videochat, videokonferenser både internt och externt. Se era kollegornas tillgänglighet i realtid integrerat både i Exchange och SharePoint.

Office 365 konsulter

Devcore har flertalet konsulter som kan hjälpa er med er implementation av Office365, våra konsulter kan även hjälpa er att skräddarsy Sharepoint online för just ert företag.

 

Vill du veta mer om vad vi kan göra för er?

Tveka inte att kontakta oss via formuläret här nedanför.

Vi hjälper dig gärna!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!