IT-support/tekniker

Vi söker nu efter en IT-support/tekniker till vår driftavdelning på DevCore. Du kommer att ha hand om hela IT:n för våra kunder, allt från IoT-utrustning till servercluster och molntjänster. Du kommer även att ha hand om viss del av inköp, klientsupport och hårdvarusupport.

Det är en solig tisdag och du kliver in på innegården på Brunnsgatan, stannar upp och tittar upp på gårdshuset som vi har som kontor. Wow vilken tur vi har! Du kliver in på kontoret och möter Henrik, Markus och Sofie vid kaffemaskinen som står och diskuterar vilt om årets vårresa, vart ska vi någonstans egentligen?

Du tar dig en god kopp kaffe och går upp en trappa och slår dig ner vid ditt skrivbord. Du har en hel dag framför dig med utmanade nötter att knäcka, trevliga kunder att hjälpa och spännande möten ute hos kund. På vägen hemåt i slutet av arbetsdagen slås du av tanken av hur givande det är med ett varierat arbete och hur roligt det är att vara en del av gemenskapen på DevCore. Snart är det en ny arbetsdag med nya utvecklande utmaningar!

 

👉 Till vår karriärsida

👉 Lär känna dina nya kollegor

👉 Om DevCore


Om tjänsten

Vi söker nu efter en IT-support/tekniker till vår driftavdelning på DevCore. Du kommer att ha hand om hela IT:n för våra kunder, allt från IoT-utrustning till servercluster och molntjänster. Du kommer även att ha hand om viss del av inköp, klientsupport och hårdvarusupport. Driftavdelningen arbetar såväl internt som mot kund, det finns därför en förväntan av att du trivs att arbeta nära kund och tycker att det är roligt att få jobba på plats hos kunden för att kunna hjälpa till med allt IT-relaterat som kunden kan behöva hjälp med.

Du kommer att arbeta med/i Office365, Azure, nätverk, PC-datorer, brandväggar, Windows Server med flera.


Vem tror vi att du är?

Vi ser att du har arbetat i Windows Klienter Os, Windows Server, Microsoft 365 och har en erfarenhet av nätverk. Det är meriterande om du har erfarenhet av MAC och Linux. Har du dessutom erfarenhet av Watchguard Network Security, VmWare Certified Professional, Veeam Certified Engineer och Microsoft 365 Certified: Fundamentals eller bättre är det meriterande. Vi tror också att du har studerat 2 års nätverkstekniker eller motsvarande. Som person är du ansvarstagande, lösningsorienterad och prestigelös och räds inte för att arbeta nära kund. Du kanske inte nödvändigtvis kommer från en IT-avdelning, utan är snarare van att ta tag i saker själv och litar på att ditt eget driv tar dig framåt.


Vad vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att kunna påverka din egen utveckling och få arbeta nära dina kollegor
Vi värdesätter balansen mellan privatliv och arbetsliv och erbjuder därför ett flexibelt hybridupplägg gällande arbete på kontoret och hemifrån
Vi håller till i ett familjärt och charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm
Generösa friskvårdsförmåner och en trygg anställning
Hos oss är det högt i tak och vi har roligt tillsammans, både på och efter jobbet.

 

Om DevCore

Vi är ett IT-konsultbolag som har funnits sedan år 2000 och har vuxit till cirka 50 anställda, med bred kompetens och en låg personalomsättning. Vi är ett ekonomiskt stabilt företag som har Soliditets AAA-rating.


DevCores team av utvecklare jobbar antingen in-house hos oss eller bistår företag som deltidskonsulter med allt från avancerad system- och webbutveckling till affärssystems-implementationer, data-analyser, integrationer och rapporteringslösningar.


DevCore har även ett team av duktiga nätverks- och supporttekniker som bistår företag med drift av deras IT-miljöer. Vi hjälper kunder med infrastruktur, installationer, uppgraderingar, uppsättningar av nya kontor, brandväggar, serverdrift, backuper, återställningar och kontinuerlig PC-support.


DevCore AB är en stolt partner till Microsoft, Salesforce, Umbraco, Episerver/Optimizely och WatchGuard. Vi bygger även egna appar till Salesforce och SharePoint.

 

👉 Till vår karriärsida

👉 Lär känna dina nya kollegor

👉 Om DevCore

 

Har du frågor om tjänsten eller om oss?

Hör av dig till vår rekryterare Sofie Nilsson på sofie.nilsson@devcore.se. Vi är bara en ansökan bort, urvalet sker löpande så ansök redan idag!

 

Frågor? Vi svarar gärna!

Kontakta oss

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser