Missade du vårt live-webinar? Här kan du se den inspelade versionen.

Tycker du att SharePoint uppfattas som något komplext och krångligt? - Tänk om! Otroligt mycket har hänt inom och kring SharePoint. Microsoft 365 är produktivitetslösningen som förenklar och effektiviserar er produktivitet och ert samarbete på företaget med fantastiska appar, molntjänster och säkerhet i världsklass.

Otroligt mycket har hänt inom och kring SharePoint. Microsoft 365 är produktivitetslösningen som förenklar och effektiviserar er produktivitet och ert samarbete på företaget med fantastiska appar, molntjänster och säkerhet i världsklass.

I denna inspelade version av vårt live-webinar om Sharepoint i Microsoft 365 diskuterar vår VD David med säljare Ben fördelarna med SharePoint och vilken otroligt kraftfull programvara det är. SharePoint är en del av Microsoft 365 där appar som Teams, Outlook, OneDrive med flera ingår.

Har ni Office 365 på ert företag? Använder Microsoft Teams i er organisation? - Då har ni redan tillgång till SharePoint, eftersom det också ingår i Microsoft 365- prenumerationen.

  • Varför missar eller ignorerar många företag SharePoint och väljer att köpa andra externa system?

  • Vad ska man tänka på för att få ut det mesta av SharePoint?


"SharePoint is huge, but it’s also simple!" som David så fint uttrycker det.

DevCore har stor erfarenhet av att implementera SharePoint intranät och flera användbara och smarta lösningar till SharePoint, applikationer som vi har byggt till våra kunder och som vi även själva använder.

Dessa innefattar bl.a. Attestering, Avtalshantering, Frånvarohantering, Diarieföring, Avvikelsehantering, Dokumenthantering, Ärendehantering med flera.

Vill ni veta mer om SharePoint?

Vill ni se en demo på ett dokumenthanteringssystem som passar er?

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser