Missade du vårt live-webinar? Här kan du se den inspelade versionen!

Tycker du att SharePoint uppfattas som något komplext och krångligt? - Tänk om!


Otroligt mycket har hänt inom och kring SharePoint. Microsoft 365 är produktivitetslösningen som förenklar och effektiviserar er produktivitet och ert samarbete på företaget med fantastiska appar, molntjänster och säkerhet i världsklass.

I denna inspelade version av vårt live-webinar om Sharepoint i Microsoft 365 diskuterar vår VD David med säljare Ben fördelarna med SharePoint och vilken otroligt kraftfull programvara det är. SharePoint är en del av Microsoft 365 där appar som Teams, Outlook, OneDrive med flera ingår.

Har ni Office 365 på ert företag? Använder Microsoft Teams i er organisation? - Då har ni redan tillgång till SharePoint, eftersom det också ingår i Microsoft 365- prenumerationen.

 

  • Varför missar eller ignorerar många företag SharePoint och väljer att köpa andra externa system?
  • Vad ska man tänka på för att få ut det mesta av SharePoint?

 

 

"SharePoint is huge, but it’s also simple!" som David så fint uttrycker det.

DevCore har stor erfarenhet av att implementera SharePoint intranät och flera användbara och smarta lösningar till SharePoint, applikationer som vi har byggt till våra kunder och som vi även själva använder.

Dessa innefattar bl.a. Attestering, Avtalshantering, Frånvarokalender, Diarieföring, Avvikelsehantering, Dokumenthantering, Ärendehantering med flera.

 

Vill ni veta mer om SharePoint?

Vill ni se en demo på ett dokumenthanteringssystem som passar er?

Kontakta oss här eller på info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png