Stor branschorganisation får hjälp med att förbättra digitala plattformar

En stor branschorganisation var i behov av hjälp med ett omfattande digitaliseringsprojekt, vilket DevCore fick i uppdrag att hjälpa till att genomföra, genom ledning och att förnya och förbättra de digitala plattformarna.

DevCore fick i uppdrag att hjälpa till med den omfattande digitaliseringen med olika typer av konsulttjänster. Den grundläggande förändringen var ett byte av deras CRM-system, som tidigare var byggt i SharePoint men som nu skulle bytas till Lime CRM som valts som ny plattform. DevCore har arbetat med kunden tidigare och har även sedan två år tillbaka arbetat med kundens CMS webb-plattform i Episerver DXP. I Epi DXP finns en mängd integrationer till det gamla CRM-systemet, som nu skulle byggas om för att gå emot Lime CRM.

Kunden hade sedan tidigare en extern plattform; Trippus. Trippus-verktyget hanterade de event, utbildningar, konferenser, möten och kurser som säljs och i Trippus har man varit väldigt låst i vad som har kunnat göras och förändras.

I samband med att CRM-systemet byttes ut gick man även över till att använda en ny utbildningsmodul. Detta möjliggjorde att DevCore kunde integrera och bygga ett helt skräddarsytt flöde för bokning och hantering av utbildningar på kundens webbplats i Epi.
React (react.js) valdes ut som teknik av konsulterna, och mycket fokus lades även på att ta fram en snygg och bra design och användarupplevelse (UX).

Utöver kopplingar till Lime CRM så byggdes även integrationer mot Totara som kunden använder som LMS (Learning Management System).

DevCores långa erfarenhet av att bygga integrationer mellan olika system, var en nyckel till projektets framgång. Kunden har nu en mycket bättre lösning för alla sina plattformar. Samtidigt som man nu har alla möjligheter att förnya och förbättra efter de önskemål som finns i verksamheten framåt.

Mer om uppdrag vi har genomfört här.

 

Behöver ni hjälp med digitalisering? 

Vill du ha ett bättre flöde mellan era system?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser