DevCore hjälper kund med implementering av Salesforce CRM och Pardot, det kompletta B2B Marketing Automation-verktyget

Kunden är ett bolag verksamt inom tele- och datakommunikationstjänster, som erbjuder telefonväxlar och bygger system och lösningar för kundservice globalt. Företaget hjälper sina kunder att migrera från deras äldre PBX till Microsoft Teams samt Skype for Business för att förbättra och optimera kommunikationen mellan företag och kunder.

 

DevCore implementerar Salesforce för kunden och Marketing Automation-verktyget Pardot.

Pardot är det användarvänliga och kompletta B2B-verktyget för automatiserad marknadsföring och leadgenerering, det ser till så att kommunikationen går ut vid rätt tillfälle, till rätt kunder med uppföljning för bästa resultat och framgång.

Öka er pipeline, generera högkvalitativa leads i ett jämnt flöde, beräkna avkastningen på investeringar och ROI för marknadsföring, skapa segmenterade listor som är skräddarsydda efter dina exakta specifikationer och distribuera samt administrera marknadsföringskampanjer online som hjälper er att öka intäkterna och maximera effektiviteten. Få inblick i vilka kampanjer och insatser som driver nya affärer och vilket innehåll som bäst når ut till dina e-postmottagare. Optimera och upprepa med hjälp av e-post A / B-test och SPAM-analys bland annat.

Engagera kunder med dynamiska, personanpassade kampanjer. Med Pardot skapas betydande relationer! Läs mer om Pardot här.

 

 

Vill ni veta mer om hur vi på DevCore kan hjälpa er optimera sälj och marknadsföringen på ert företag?

DevCore är Salesforce Partner sedan 2011, vi är experter på Salesforce.

Kontakta oss gärna på info@devcore.se eller ring kontoret på 08-24 40 30

 

Följ oss på LinkedIn linkedin.png