Nytt avtal: Excel-ersättare för att kontrollera order och kundinfo i SharePoint

DevCore bygger en specialanpassad lösning i SharePoint åt ett bolag i återvinningsbranschen, lösningen fungerar som Excel-ersättare och hjälper till att förenkla kontrollen över order och kunder, den fungerar som listfunktion, fylls med orderdata som både kommer att kunna importeras eller exporteras till exempelvis CSV-filer.

Återvinningsföretagets skräddarsydda lösning utvecklas så att användarna kan bruka funktionen smidigt i Microsoft Teams, från mobiler eller andra enheter.

Vill du slippa dubbelarbete och automatisera dina uppgifter istället för att utföra de manuellt?

Vill du spara tid genom att integrera system med varandra?

Behöver du utöka funktionaliteten i befintliga system?

Med en Excel-ersättare går det exempelvis att hämta data från flera olika källor och sedan generera tabeller, utföra dataanalys och förenkla ändringar av data som visas i rapporter, det sparar tid och reducerar fel som uppstår av manuell hantering.


Vi utvecklar custom-lösningar och specialanpassar dina system.

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Två nya kollegor inom webb och nätverk - Välkomna Oscar och Yuki!

Webbutveckling och webbproduktion arbetar vi flitigt med på DevCore och för att allt skall flyta på och fungera jobbar vi förstås även med både drift och säkerhet. Det är inom dessa områden som våra nya kollegor kommer att stötta upp.

Läs mer

Förvaltning av SharePoint On Premise åt energibolag

Nytt avtal har signerats med ett svenskt energibolag gällande administration, förvaltning och vidareutveckling av SharePoint on Premise.

Läs mer

Support och utveckling av Salesforce och Pardot åt skönhetsklinik

Nytt Salesforce-avtal signerat med en svensk plastik- och skönhetsklinik för förvaltning, support och vidareutveckling av bolagets Salesforce CRM och Marketing Automation-verktyg Pardot.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser