Nytt avtal: Excel-ersättare för att kontrollera order och kundinfo i SharePoint

DevCore bygger en specialanpassad lösning i SharePoint åt ett bolag i återvinningsbranschen, lösningen fungerar som Excel-ersättare och hjälper till att förenkla kontrollen över order och kunder, den fungerar som listfunktion, fylls med orderdata som både kommer att kunna importeras eller exporteras till exempelvis CSV-filer.

Återvinningsföretagets skräddarsydda lösning utvecklas så att användarna kan bruka funktionen smidigt i Microsoft Teams, från mobiler eller andra enheter.

Vill du slippa dubbelarbete och automatisera dina uppgifter istället för att utföra de manuellt?

Vill du spara tid genom att integrera system med varandra?

Behöver du utöka funktionaliteten i befintliga system?

Med en Excel-ersättare går det exempelvis att hämta data från flera olika källor och sedan generera tabeller, utföra dataanalys och förenkla ändringar av data som visas i rapporter, det sparar tid och reducerar fel som uppstår av manuell hantering.


Vi utvecklar custom-lösningar och specialanpassar dina system.

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser