IT-konsulter inom utveckling och drift

Sedan 2000

DevCore

DevCore har sitt kontor centralt i Stockholm på Brunnsgatan 21 B. Vi har funnits sedan år 2000 och är för närvarande c:a 40 IT-konsulter. Vi är ett ekonomiskt stabilt företag som har Soliditets AAA-rating. Vi har också en mycket låg personalomsättning. Om ni söker ett tryggt konsultbolag som kan hjälpa er med utveckling och drift så har ni kommit rätt!

Microsoft Partner Gold

Microsoft Gold Partner

DevCore är Microsoft Gold Partner och Silver Certified Partner inom följande sex kompetensområden:

  • Gold Application Development
  • Gold Digital Advertising
  • Silver Cloud Productivity
  • Silver Collaboration and Content
  • Silver Small Business
  • Silver Midmarket Solution Provider

De olika kompentesområdena innebär att våra IT-konsulter bland annat innehar flertalet Microsoft-certifikat inom .NET-utveckling (webbutveckling och systemutveckling), SharePoint, Exchange och Windows Server.

Att inneha .NET-certifikat är grunden för att förstå och skapa bra lösningar för både Episerver och SharePoint men även all webbutveckling och systemutveckling inom Microsofts programpaket.

DevCore Utveckling

Bistår företag som deltidskonsulter eller i projekt med allt från avancerad system- och webbutveckling till affärssystemsimplementationer, data-analyser, integrationer och rapporteringslösningar (främst inom Microsoft Reporting Services).

Vi arbetar med vidareutveckling av kunders egna system, ren nyutveckling och många färdiga lösningar som behöver skräddarsys för kunders behov. Exempelvis: SharePoint, diverse CMS-system (Primärt: Episerver, UmbracoWordPress och Concrete5), CRM-system (Salesforce och SuperOffice) och mycket annat.

DevCore har mycket goda referenser inom uppdrag som SharePoint-konsulter, Episerverkonsulter och inom webbutveckling för skräddarsydda lösningar i både PHP och C#.

För att veta mer om hur vi arbetar som deltidskonsulter, se gärna på sidan: Utveckling och drift på deltid.

DevCore Drift

Bistår företag med drift av deras IT-miljö. Vi hjälper kunder med infrastruktur, installationer, uppgraderingar, uppsättningar av nya kontor, brandväggar, serverdrift, backuper, återställningar och kontinuerlig PC-support.

DevCore har även utfört flertalet migreringar till Office 365 inklusive SharePoint Online.

Välgörenhet är en självklarhet

 

Vi hjälper dig gärna!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!