Utveckling och drift på deltid

Kompetensen från ett helt företag utan att behöva ha flera konsulter

DevCore har valt att arbeta som konsulter på deltid åt sina kunder så att kunden kan räkna med att konsulten finns kvar för att kunna hjälpa till även efter ett avslutat projekt.

Vi arbetar som konsulter på deltid inom både webbutveckling, systemutveckling och drift.

Vi har flera kunder där vi arbetar som utvecklare på deltid för att kontinuerligt drifta och vidareutveckla applikationer, webb och system och tycker att det är jättekul att få arbeta med kunder under en längre tid och inte bara i korta projekt.

När vi arbetar som konsulter inom webbutveckling eller drift på deltid hos våra kunder leder det till att våra kunder får kompetensen från ett helt företag utan att behöva ha flera konsulter eller anställda på plats.

Vi fungerar som företagets extra hjälp eller enda hjälp i de fall där företag behöver mycket olika kompetenser men kanske inte har behov av en heltidskonsult, en heltidsanställd eller när företag har behov av en långsiktig partner och önskar fortsätta arbeta med samma konsulter under en längre tid.

Vi har avtal som utvecklare och konsulter inom utveckling och drift på deltid hos våra kunder eller på distans från 1–5 dagar i veckan, ibland delat på flera personer och ibland bara en, beroende på kundens behov.

Vi arbetar idag som konsulter och utvecklare på deltid inom

  • Webbutveckling (C#, VB.NET, PHP, SharePoint, Episerver, Umbraco, React, m.m.)
  • Systemutveckling (C#, VB.NET, PHP)
  • Generell IT-drift (server, support, underhåll m.m.)
  • Rapportutveckling och integration (SQL Server, primärt Reporting Services)
  • CRM (Salesforce)

Vi hjälper dig gärna!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!