microsoft dynamics 365 med en laptop devcore dynamicskonsulter
  • Tillgängliga CRM-konsulter på plats i Stockholm som pratar både svenska och engelska.
  • CRM-konsulter
    0 +
  • CRM-specialister i
    0 + år

Microsoft Dynamics 365 CRM - konsulter i Stockholm

Med mjukvarujätten Microsoft i ryggen har Dynamics 365 vunnit stora marknadsandelar. Oavsett om man redan använder Microsoft-produkter eller inte är Microsoft Dynamics 365 CRM ett klokt val. Vi arbetar som Dynamics-konsulter med alla de molnbaserade affärslösningarna.

Dynamics 365 är en vinnarkandidat i kampen om CRM-tronen, det är prisvärt jämfört med de största konkurrenterna dessutom med stor flexibilitet gör det till en . Med ett av de tydligaste och mest igenkännliga användargränssnitten visar Microsoft återigen var skåpet ska stå. Dynamics 365 känns både lättanvänt, snabbt, flexibelt men framför allt kraftfullt. Integreringsmöjligheterna är enastående då det uppträder nästan hopsytt med Office-paketet, utöver Microsoft-applikationer så kan man även bygga integrationer till externa system.

Dynamics 365 Sales

Microsoft Dynamics 365 Sales är säljapplikationen i Dynamics CRM. Sales förbättrar och hanterar din försäljnings, processer, kontohantering, dina leads, affärsmöjligheter och din säljrapportering. Det ger en helhetssyn över dina kunder och försäljningsmöjligheter. Det integreras mot exempelvis Microsoft Office 365 och Microsoft Power BI men det går även att bygga integrationer mot andra system för att optimera er försäljning.

Dynamics 365 Marketing

Integreringsmöjligheter med Microsoft Dynamics CRM

Oavsett om du väljer den molnbaserade lösningen eller inte får du med ett tillägg till Outlook som gör att Microsoft Dynamics 365 används från Outlook-applikationen. Oumbärligt för den som sitter mycket med just Outlook.

Integreringsmöjlighet finns även till andra produkter som exempelvis SharePoint. Sammanfattat erbjuder Dynamics 365 minst lika mycket som konkurrenterna plus dess extremt långa erfarenhet i branschen och oöverträffliga integrationsmöjligheter.

DevCore och Microsoft Dynamics 365 CRM

Som mångårig partner till Microsoft och med både tekniker och utvecklare som har vana av CRM är DevCore ett utmärkt val när ni vill installera eller bygga ut ert Microsoft CRM. DevCore har valt Microsoft Dynamics CRM som sälj- & marknadsbearbetningsverktyg och har byggt integrationer med bland annat SharePoint.

Här kan du läsa mer om vad vi erbjuder som Dynamics-konsulter i Stockholm.

Behöver du hjälp med Dynamics 365?

Kontakta oss

”Sedan vi valde att anlita DevCore för snart 2 år sedan har deras konsulter jobbat på ett professionellt och kreativt sätt. De är duktiga på att förstå våra problem och föreslå lösningar, men även ge rekommendationer på bättre lösningar.”

Omdöme från en kund :)

Kundcase Dynamics

Smidig övergång från Salesforce CRM till Dynamics CRM

DevCore har hjälp kund att så smidigt som möjligt gå över från Salesforce CRM till Dynamics 365 CRM. I uppdraget rensade vi befintlig data i kundens Salesforce, utförde mappning av fält, satte upp nya användare i Dynamics 365 och återskapade Dashboards från...

DevCore har hjälpt bolag att effektivt gå över till Microsoft Dynamics 365

DevCore har hjälpt kunden som är nöjd med övergången från befintligt CRM till Dynamics 365 det har skett smidigt och DevCore har haft utbildning i det nya systemet av vår konsult på plats. I övergången...

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser