Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

DevCore har sedan tidigare haft Salesforce-utvecklare på plats hos kunden. Men nu har ett nytt uppdrag startats då mer affärsutveckling sker i organisationen, vilket kräver support och vägledning av flera konsulter. Avtalet gäller direkt mellan DevCore och fastighetsbolaget.

DevCore har stor erfarenhet inom CRM-utveckling och har varit partner med Salesforce sedan 2011. 

De löpande konsulttjänsterna för kunden kommer främst att vara Salesforce-utveckling, Salesforce-projektledning, Salesforce-systemarkitektur och Salesforce-administration. Konsultarbetet omfattar Salesforce CRM och eventuella närliggande tjänster. Initialt fokus kommer att ligga på processer inklusive processmonitorering, övervakning men även Dynamics 365-support kan tillkomma.

 

Är du nyfiken på Salesforce eller Dynamics?
Behöver du hjälp med CRM?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.

Läs mer

Så optimerar ledande medtech-bolag sitt Dynamics 365 CRM-system

Det svenska företaget som är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara, använder Dynamics 365 CRM sedan flera år. DevCore stöder nu deras mål att ytterligare effektivisera användningen av plattformen, genom att ta över som ny förvaltningspartner.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser