Pilotprojekt med kvalitetssajt i mini-format lanserat av DevCore

Idag lanserade DevCore en ny webbplats åt ett bolag (en stor global koncern) verksamt inom medicinsk teknik och bioteknik.

Webbplatsen är byggd i Umbraco 8, den nya sajten är en systersajt till kundens tidigare webbplats som DevCore också förvaltar. DevCore står för hostingen av båda sajterna.

Byggandet av sajten har varit ett slags pilotprojekt för att bygga en tekniskt bra "mini-sajt" under kort tid utan att behöva tumma på kvalitén. Detta har inneburit att DevCore skapat en ny kvalitetsprodukt att erbjuda, till exempelvis mindre företag, som gärna vill ha en bra kvalitativ sajt men som eventuellt inte har kapital för en större och mer avancerad webbsida.

I projektet ingick design, implementation, uppsättning av källkod i källkodshanterare (git versionshanteringsprogram) samt uppsättning och konfigurering av Octopus Deploy för automatiserade deployer till test- och liveservrarna. Hemsidan sattes upp i DevCores proxy med SSL. Projektet lyckades bra och tog mindre tid än de estimerade och uppskattade timmarna. Det gick över förväntan och vi är otroligt stolta över våra konsulters bedrift i detta!

 

Vill du veta mer om att skapa en "mini-sajt", en enklare hemsida eller en större och mer avancerad webbplats?

Vi tar över befintliga projekt och vi startar helt nya!

Kontakta oss: info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30