Salesforce

DevCore är Salesforce-partner med certifierade konsulter

Salesforce är ett av världens största CRM-system med över 100 000 kunder. Systemet hanterar allt från försäljning till support och intern kommunikation på företaget.

Salesforce är helt molnbaserat system vilket innebär att ingen separat mjukvara behövs och all information finns tillgänglig på Salesforces servrar. Detta innebär att inget underhåll av servrar eller uppgradering av programvara krävs.

Nya kunder och sälj läggs upp på ett smidigt sätt och all data finns alltid tillgänglig i molnet.

Salesforce är en kraftfull plattform

För kundservice och support finns möjlighet att lägga upp en kundportal för självservice, integration med sociala medier som Facebook och Twitter och mycket mer. Det finns även funktionalitet för att göra massutskick samt att skicka ut epost till berörd person vid vissa händelser. Salesforce är mycket anpassningsbart och egna lösningar och modifikationer kan byggas via plattformen Force.com. Via funktionen Chatter möjliggörs på ett enkelt sätt kommunikation inom organisationen. Det finns även möjlighet att ansluta till Salesforce via dess iPhone- och Androidklienter samt integration med Outlook och Gmail.

Via portalen AppExchange kan tredjepartsapplikationer som utökar funktionaliteten i Salesforce köpas till.

DevCore är Salesforce-partner med certifierade konsulter

DevCore arbetar med implementation, utveckling samt förvaltning av Salesforce åt små och medelstora företag. Vi har ett Salesforceteam med projektledare, administratörer och utvecklare som gör det möjligt för oss att ta ett helhetsansvar för ert Salesforceprojekt. Vi har även möjlighet att revidera er nuvarande lösning eller process för att hitta förbättringspotential. 

DevCore har stor erfarenhet av Salesforce

DevCore har som konsulter bland annat hjälpt kunder med;

DevCore är Salesforce-partner med kärnverksamhet i Stockholm men vi kan hjälpa företag i hela Sverige och Europa.

Vi hjälper dig gärna!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!