Förvaltning och vidareutveckling av Salesforce åt kund inom finansbranschen

Nu har vi startat ännu ett nytt uppdrag där vi administrerar, ger löpande support samt vidareutvecklar Salesforce CRM.

Denna kund är ett företag som verkar inom finansbranschen och har bland annat utvecklat en innovativ B2B-marknadsplats som gör det möjligt för investerare att köpa och sälja investeringsfonder från hela världen.

För uppdraget får kunden ta del av kompetensen hos hela DevCore beroende på behov och tillfälle men det kommer primärt att vara konsulter med kompetens inom Salesforce och CRM som är aktuella.

Allt arbete vi gör redovisas alltid enligt specifikation med typ av arbete, nedlagd tid och av vilken konsult sedan de ärenden som rör vidareutveckling planeras och estimeras i samråd med kunden innan de utförs.

 

Är du intresserad av Salesforce eller att få hjälp på frågor gällande CRM?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Vet du var dina filer sparas när du jobbar? Varför SharePoint är så bra

Vem har tillgång till dina dokument? Sparas de säkert? Var? Delar ni samma filer eller har ni massa dubbletter? Om någon ändrar i gemensam information – får du reda på det? Det finns en plattform som löser detta. Plattformen ingår i samma system som din jobbmejl, gruppchatt och ditt intranät. Om ni använder Microsoft.

Läs mer

5 sätt som CRM-system löser dina företagsproblem

Är du nyfiken på hur CRM-system löser ditt företags utvecklings- & tillväxtproblem? Vi skrev tidigare om vilka utmaningar våra kunder har haft som bromsat deras tillväxt och utveckling, innan användandet av ett Customer Relationship Management-system. Här kommer istället fem lösningar på de vanligaste problemen.

Läs mer

DevCore hostar Umbraco CMS åt digital redovisningsfirma

Nytt avtal ingått mellan DevCore och och en redovisningsfirma i Stockholm att hosta deras webbplats i Umbraco CMS. Avtalet omfattar hosting av Windowsserver med ingående standardtjänsteroch och tilläggstjänster.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser