DevCore lanserar nytt digitalt mediabibliotek åt kund

Tidigare i veckan lanserade vi en kunds nya mediabank där vi byggt integration mot Digizuite DAM

Tidigare i veckan lanserade vi en kunds nya mediabank där vi byggt integration mot Digizuite DAM (Digital Assets Manager) den ersatte deras gamla mediabank som hostades av QBank.

DevCore i sin tur har byggt en integration mot Digizuite där vi hämtar ned allt material och visar det utåt på kundens mediabank-webbplats. Via Episerver Find så indexeras all metadata så att sökning och filtrering går smidigt medan filerna laddas in från Digizuite.

Webbplatsen är hostad på Episerver DXP och delar mycket källkod med deras andra siter. Utöver detta så har vi även fixat en AD-koppling för inloggning både till webben samt till Episervers edit/adminläge.

Fler nyheter & tips

Visa upp info från externa system direkt för medarbetare på intranätet

En av våra kunder ville ha hjälp att visa upp aktuella rekryteringsannonser och onboarding-information på startsidan på intranätet. Vårt uppdrag blev att vidareutveckla deras intranät för att integrera mot två nya system, vi byggde integrationer.

Läs mer

Bolag ville byta ut sitt CRM – vi såg då istället till att få ut fulla värdet av investeringen

Vår kund inom mekanik- och elektronik-industrin hade Salesforce CRM sedan tidigare men var på väg att byta ut det. Vi fick då chansen att ge deras organisation nytt liv och implementera bättre arbetssätt och processer, så att de i stället fick ut fulla värdet av sin investering och gladeligen ville fortsätta med sitt Salesforce CRM.

Läs mer

Vilket CMS är din favorit?

Nu vill vi veta vilket Content Management System du föredrar i CMS-djungeln.

Läs mer

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser