DevCore lanserar nytt digitalt mediabibliotek åt kund

Tidigare i veckan lanserade vi en kunds nya mediabank där vi byggt integration mot Digizuite DAM

Tidigare i veckan lanserade vi en kunds nya mediabank där vi byggt integration mot Digizuite DAM (Digital Assets Manager) den ersatte deras gamla mediabank som hostades av QBank.

DevCore i sin tur har byggt en integration mot Digizuite där vi hämtar ned allt material och visar det utåt på kundens mediabank-webbplats. Via Episerver Find så indexeras all metadata så att sökning och filtrering går smidigt medan filerna laddas in från Digizuite.

Webbplatsen är hostad på Episerver DXP och delar mycket källkod med deras andra siter. Utöver detta så har vi även fixat en AD-koppling för inloggning både till webben samt till Episervers edit/adminläge.

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser