Teams

Navet som samlar ditt teams alla konversationer, appar, verktyg, kontakter, boards, dokument och annat innehåll på ett ställe i Office 365. DevCore är experter på Teams.

Med Teams, den snabbast växande Microsoft-appen, kan du arbeta effektivare genom att du och dina kollegor kan skapa och fatta beslut som sparas på en delad arbetsyta.

Devcore hjälper er med Teams

Devcore kan hjälpa er att sätta upp en effektiv Teamslösning med en sömlös integration med övriga Office365 appar. Vi utbildar er personal i det nya arbetssättet så att alla på er arbetsplats kommer igång skyndsamt med Teams.

Med Teams kan du

  • Skapa och dela information med kollegor organiserade i kanaler.
  • Ha effektiva online möten eller webinars som du kan spela in.
  • Få en samlad vy av ditt dagliga arbete och din framtida planering.
  • I kanalens flikar skapa åtkomst till andra Office365 appar

Kanaler

I Teams kan du och dina kollegor chatta i separata kanaler. Du kan sedan historiskt spåra tidigare chattkonversationer för att se vad som diskuterats. Kanalchatten gör att du kan minska ditt mailade till dina kollegor som då eliminerar risken att mail kommer bort eller liknande. Som teamsägare kan du också delvis styra rättigheter vad medlemmar respektive gäster får göra i en kanal.

I varje kanal kan du och dina kollegor arbeta med Wikisidor till anteckningar som gäller den kanalen ni har ert samarbete i.

I varje kanal kan du och dina kollegor också arbeta med OneNote till anteckningar som gäller den kanalen ni har ert samarbete i.

De dokument eller bilder du vill dela med dina kollegor kan du bifoga i kanalen. De sparas i en mapp i det gemensamma biblioteket i den Office365 gruppen som Teams ligger ovanpå. Mappen har normalt samma namn som kanalen.

convTeams.jpg

Onlinemöten - webinars

Med Teams kan du ha online möten med dina kollegor och externa deltagare. Har du mötet i en kanal sparas mötet i kanalen och har du spelat in mötet ligger länken till videon i Stream. I Stream, där videon sparas, där du kan organisera, redigera och dela dina videos med kollegor eller externa deltagare.

Du kan också använda Teams för att hålla Webinars för ett större antal personer.

Du kan spela in instruktionsvideos som du kan dela med interna och externa användare. Använder ni moderna SharePoint online sidor kan videorna integreras smidigt på webbsidan.

meetingTeams.JPG

Din personliga planering och dina dokument

För din personliga planering kan du se din Outlook kalender och skapa mötesinbjudningar direkt från Teams.

Du kan också se dina senaste dokument du sparat i molnet, se andra dokument som sparats i andra Teamskanaler och i OneDrive.

Du kan också lägga till funktionalitet från andra delar av Office365 som Planner och SharePoint.

OnedriveTeams.JPG

Extensions

Lägg till dina favorittjänster från Microsoft och tredje parts utvecklare eller skapa anpassade appar för dina unika företagsbehov.

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!