Umbraco

Umbraco CMS och DevCore som utvecklare

 

 

Umbraco kallas världens vänligaste CMS

 

Umbraco är ett flexibelt, användarvänligt och fullt utrustat .NET Content Management System CMS utvecklat för att på ett lätt sätt publicera material.

Inget krångel, inga begränsningar. Umbraco erbjuder ett ramverk som inte står i vägen för vad man behöver göra. Det kan driva varenda form av CMS-projekt – från en liten webkkampanj till några av de största webbsidorna i världen. Med Umbraco går det att skapa kreativa och kraftfulla layouter med hjälp av block, beskära och formatera bilder, flytta och sortera föremål med drag and drop.

Umbraco har ett stort och aktivt community av företag och utvecklare, och det växer hela tiden, det är ett av världens största Open Source CMS-verktyg.

DevCore's Umbraco Partner Page

 

Det finns ett stort utbud av tillägg och plug-ins.

Det finns flera hundratals gratis tillägg för Umbraco, som är redo att börja användas direkt. De håller hög kvalitet och gränssnittet är fullt av smarta funktioner. Man kan enkelt se hur sidan ser ut i telefon, ipad och på webben t.ex.

Chansen är stor att en idé för något man vill bygga, redan byggts eftersom det bygger på öppen källkod.

Certifierade Umbraco-utvecklare

DevCore har 15 st certifierade Umbraco-konsulter som utför projekt och utveckling i Umbraco och är givetvis Umbraco Gold Partner.

DevCore's Umbraco Partner Page

Vi hjälper dig gärna!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!