SharePoint i Microsoft 365

Världens mest använda lösning för intranät och dokumenthantering. SharePoint är en webbaserad samarbetsplattform.

Skapa mobila och intelligenta intranät och gruppwebbplatser

sharepointlogga.pngSharePoint är en webbaserad portallösning för intranät men även en CMS-lösning för publika webbar och extranät. SharePoint har full integration och används tillsammans med andra applikationer som Teams och Outlook i Microsoft (Office) 365.

SharePoint har mycket bra inbyggd funktionalitet men är även en bra plattform att utveckla på och skapa egna effektiva lösningar där man kan tjäna mycket tid och pengar på att använda redan befintlig grundfunktionalitet som en del av lösningen.

SharePoint kan användas för hela företagets informationsflöde, från den enskilda användarens sajt och arbetsyta, till projektets, teamets, webbens eller kundens yta. Det är enkelt att distribuera information genom hela kedjan.

SharePoint är en del av Microsoft 365 där även appar som Microsoft Teams ingår. I SharePoint byggs mobila och intelligenta intranät, webbsidor och gruppwebbplatser samt företagslösningar som hanterar, underlättar, tidseffektiviserar och kvalitetssäkrar ert dagliga arbete i er organisation.

Använder ni appar som Word, Excel, PowerPoint, Outlook, OneNote eller OneDrive på ert företag idag, så har ni alltså Microsoft 365 som produktivitetslösning i er organisation, där även SharePoint ingår.

Microsoft 365 och SharePoint samlar arbetet och gör samarbetet enkelt och effektivt. Kommunicera, samarbeta och arbeta tillsammans genom ert intranät, er jobbmejl, kalender, gruppchatt, era digitala möten, samredigera i dokument och system, dela filer inom organisationen, på kontoret, arbetsplatsen, hemmakontoret och hemifrån via webbläsaren m.m.

DevCore är experter på SharePoint som utvecklare och konsulter sedan 2007

Vi har lång erfarenhet av konsultarbete som SharePoint-utvecklare och vi har utfört projekt och utveckling i de flesta versioner av SharePoint.

Som SharePoint-konsulter har vi skapat både enkla Out of the Box-installationer till extremt skräddarsydda lösningar, allt efter kundens behov och önskemål. DevCore har även byggt flertalet färdiga företagslösningar, programvara och mjukvara, som används för att förenkla och förbättra arbetet. DevCore är experter på SharePoint och Microsoft 365 som utvecklare och it-konsulter med SharePoint sedan 2007.

Våra kunder är alltifrån små bolag till stora börsnoterade företag. Vi hjälper kunder med att bygga alltifrån enklare intranät för delning av dokument och planering, till att skapa avancerad projekthantering, dokumenthantering, avvikelseflöden och kontraktshantering.

Behöver ni hjälp av kompetenta SharePoint-konsulter finns vi här!

DevCore_program_SharePoint_Teams_Microsoft365.png

DevCore färdiga företagslösningar i SharePoint Microsoft 365

DevCore har byggt och utvecklat flera moderna och användbara lösningar som hjälper företag och organisationer med olika typer av uppgifter och dokumenthantering, beroende på behov och krav. Programmen används i SharePoint Microsoft (Office) 365 och med Teams samt intranät. Systemen är flexibla, skalbara och kostnadseffektiva.

 

Här kommer en lista på aktuella appar. Är ni ute efter något annat program?
Hör av er till oss, så ser vi om vi kan lösa det!

 

     

 

 

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!