DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Verksamheten behöver bli bättre på att optimera sitt samarbete och bli mer effektiva i användandet av Teams och SharePoint. De hörde av sig till DevCore för att få operativ support, och i uppdraget kommer DevCore därför att ge support inom Teams och SharePoint i Microsoft 365. Det gäller främst för utbildningar som universitetet håller, så att strukturen blir rätt från start.

SharePoint-specialister sedan 2007

DevCore har arbetat med SharePoint sedan 2007. Vi har byggt avancerade lösningar för bolag i storleksordningen 10 anställda till 60 000 anställda och är specialister inom området, fokus sedan flera år tillbaka är effektivisering av processer med färdiga lösningar inom portal/intranät, Teams och dokumenthanteringsfunktionalitet.

 

Är du nyfiken på Teams, SharePoint och Microsoft 365?

Behöver du hjälp?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

Efter att ett ökat behov av affärsutveckling uppstått inom kundens verksamhet, ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

För att Google Ads och Analytics fortsatt ska fungera bra, uppgradera nu till Consent Mode V2

För att er Google Ads-annonsering och analyser av era webbplatser (Google Analytics) inte skall försämras eller helt sluta visas, är det viktigt att ha rätt metoder på plats innan 6 mars 2024, för att fortsätta använda funktioner för annonsanpassning. Det är alltså hög tid att implementera samtyckesläge version 2 så snart som möjligt.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser