lila rosa och vit text bakgrund med texten är du bra på .net?

.NET-utvecklare sökes! Vill du arbeta på bästa bolaget?

Vi på DevCore söker nu efter en utvecklare till vårt .NET team, med start omgående. Du kommer att arbeta tillsammans med härliga och kompetenta kollegor i ett charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm.

DevCore anses vara en av de bästa i branschen på både Episerver/Optimizely, Umbraco, Salesforce, Dynamics och Sharepoint och sitter i ett eget gårdshus mitt i city med hemmakänsla och förstås en del hemifrån - hos oss arbetar du tillsammans med ytterligare c:a 50 medarbetare varav majoriteten arbetar som konsulter i projekt för våra kunder.

I rollen arbetar du ofta projektbaserat mot kund med ett par projekt som löper parallellt. Kundstocken är blandad med stora och små företag och projekten varierar i storlek.


Arbeta med människor som har ett genuint intresse för IT

Det här är en chans att få arbeta med kollegor som har ett genuint intresse för IT-branschen. Det är ett öppet och familjärt klimat på bolaget och man gör roliga saker tillsammans även utanför arbetet. Det är en platt organisation där det är nära mellan idé och exekvering.

 

Är du grym på utveckling och vill få dagliga utmaningar samt spännande utvecklingsmöjligheter?

Vill du ha sköna kollegor och riktigt kul på jobbet? Sök!

Vill du ha trista kollegor och tråkigt på jobbet? Sök ej! :)

Vi förväntar oss att du har examen från högskola eller motsvarande, att du är intelligent och social, samt gillar utmaningar.I arbetsuppgifterna ingår att arbeta som konsult från vårt kontor, men även på plats hos våra kunder med framförallt i någon av plattformarna Optrimizely, Umbraco, Salesforce, Ms365/sharepoint , generell .Net utveckling eller frontend.


Vi kan skapa en roll som passar dig

Baserat på vem du är och vilken inriktning som du kan tycka är roligast så kommer vi att försöka skapa en roll som är anpassad efter dig.

Skriv gärna en kort intro i mailet till ditt bifogade cv.

 

👉 Läs mer om DevCore på vår karriärsida!

 

Kom igen nu - vad har du att förlora på att söka? :)

Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör av dig på jobb@devcore.se.

Vi är bara en ansökan bort, urvalet sker löpande så ansök redan idag!

Fler nyheter & tips

Ny integration mellan Salesforce CRM och kunds medlemsdatabas (backend)

DevCore bygger integration för att koppla samman fristående system, denna gång för en kund inom digital medlemshantering. Information om medlemmar i backend (servrar och databaser) skall kopplas till Salesforce CRM. Detta för att spara tid, minimera fel och risker men även för att framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Spara tid genom att automatisera era rapporter - se dem direkt i Salesforce

På ett möte med en kund inom elmaterielsbranschen, kom det fram att de varje månad la många arbetstimmar på att manuellt sammanställa olika typer av försäljningsstatistik, och sedan skicka ut dem till olika personer inom företaget. Här berättar vi hur de med en enkel lösning istället sparar in denna tid.

Läs mer

Vet du var dina filer sparas när du jobbar? Varför SharePoint är så bra

Vem har tillgång till dina dokument? Sparas de säkert? Var? Delar ni samma filer eller har ni massa dubbletter? Om någon ändrar i gemensam information – får du reda på det? Det finns en plattform som löser detta. Plattformen ingår i samma system som din jobbmejl, gruppchatt och ditt intranät. Om ni använder Microsoft.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser