Så optimerar ledande medtech-bolag Dynamics 365 CRM

Ett svenskt företag som är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara har använt Dynamics 365 CRM i flera år. Nu har DevCore gått in som ny förvaltningspartner för att ytterligare effektivisera användningen av plattformen.

 

Livsviktiga medicintekniska verktyg

Företaget är ledande på den globala marknaden inom medicinteknisk mjukvara. De använder avancerad AI och egenutvecklad teknologi för att skapa mjukvaror som stödjer kliniker världen över i tolkningen av medicinska bilder. Dessa verktyg är livsviktiga för att säkerställa noggranna diagnoser och effektiv behandling.

Boostad tillväxt med rätt CRM-stöd

För att stärka sin marknadsposition och öka tillväxten, samt förbättra kund- och partnernöjdheten, har företaget valt DevCore som Dynamics-partner. DevCore hjälper till att förbättra och utveckla Dynamics 365-lösningen. Samarbetet inkluderar både support och vidareutveckling, samt integrering av CRM-systemet med andra viktiga verktyg och tjänster.

Säker start och nödvändiga CRM-förberedelser

I ett inledande projekt granskar Dynamics-specialister CRM-plattformens licenser och roller, utför nödvändig datarensning och löser integrationsproblem. En ny Sandbox testmiljö har också konfigurerats för att säkerställa effektiv och riskfri testning av ny kod.

 

Vill du få ett effektivare CRM-system?

Letar du efter en pålitlig Dynamics 365-partner i Sverige?

Med vår långa erfarenhet inom CRM gör vi CRM till en kraftfullare resurs. Vi svarar gärna på dina funderingar och frågor.

Kontakta oss idag!

👉 Kontakta oss
👉 Mejla info@devcore.se 
👉 Följ oss på LinkedIn

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser