Så optimerar ledande medtech-bolag sitt Dynamics 365 CRM-system

Det svenska företaget som är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara, använder Dynamics 365 CRM sedan flera år. DevCore stöder nu deras mål att ytterligare effektivisera användningen av plattformen, genom att ta över som ny förvaltningspartner.

Företaget är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara och använder avancerad AI och egenutvecklad teknologi för att framställa mjukvaror som stödjer kliniker världen över i tolkningen av medicinska bilder. Dessa verktyg är livsviktiga för att säkerställa noggrann diagnos och effektiv behandling.

Öka tillväxten med rätt support och integration

För att stärka sin marknadsposition och öka sin tillväxt, med partner- och kundnöjdhet som följd, har de valt DevCore som Dynamics-partner för att förbättra och utveckla sin Dynamics 365-lösning. Vårt samarbete inkluderar inte bara support utan även vidareutveckling och integrering av CRM-systemet med andra nödvändiga verktyg och tjänster.

Nytt projekt med viktiga förberedelser

I ett inledande projekt ser Dynamics-specialister över CRM-plattformens licenser och roller, utför nödvändig datarensning, och adresserar nuvarande integrationsproblem. En ny Sandbox test-miljö har även konfigurerats för att säkra en effektiv och riskfri testning av ny kod.Är du redo att effektivisera ditt företags CRM-system?

Letar du efter en pålitlig Dynamics 365-partner i Sverige?

Tillsammans gör vi CRM till en mer kraftfull resurs. Vi svarar gärna på dina funderingar och frågor.

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.

Läs mer

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser