Två nya kollegor inom webb och nätverk - Välkomna Oscar och Yuki!

Webbutveckling och webbproduktion arbetar vi flitigt med på DevCore och för att allt skall flyta på och fungera jobbar vi förstås även med både drift och säkerhet. Det är inom dessa områden som våra nya kollegor kommer att stötta upp.

Idag började två nya medarbetare här på DevCore-kontoret i Stockholm, det är Oscar som börjar i vårt webb-team och Yuki som börjar i vårt nätverks-team.

Oscar på webb

Oscar har tidigare arbetat med både webbutveckling och Microsoft 365-utveckling. I ryggen har han en kandidatexamen inom data & systemvetenskap men även kurser inom olika programmeringsområden. Han är en teknikintresserad man som även gillar glaskonst, att klättra och träna.

Tekniker som Oscar kommer att kunna stötta upp med specifikt är Frontend-, och Backendutveckling, JavaScript, TypeScript, Powershell, React, Vue, Microsoft 365 och webbutveckling.

Yuki på nätverk

Yuki har över 10 års erfarenhet som IT-tekniker med god erfarenhet av teknisk support, underhåll av olika datorsystem och nätverk. Hon är bra på att felsöka både hårdvara och mjukvara, likaså installera och konfigurera nya system och programvaror. Tidigare har hon jobbat med både frontend- och backendutveckling, systemadministration samt härdning av Linux webbservrar. Hon är bra på IT-säkerhet i nätverk, servrar och klientdatorer. Cybersäkerhet är något som hon brinner för. Yuki tycker lika mycket om att jobba med människor som teknik.

Tekniker där Yuki är specialist och som vi kommer att dra nytta av är Nätverk, Drift, webbserver, Linux, IT-support, Cybersäkerhet, Wordpress, MacOs, Nagois. Graphana, Jumpcloud.

 

Välkomna Yuki och Oscar - hoppas att ni skall trivas hos oss på DevCore! 😊 

 

 

Behöver ditt bolag hjälp?

 
Vi är specialister på: Webb, Optimizely & Umbraco, Intranät, Microsoft 365 & SharePoint, CRM, Salesforce & Dynamics, IT-säkerhet, Drift & Nätverk.

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Förvaltning av SharePoint On Premise åt energibolag

Nytt avtal har signerats med ett svenskt energibolag gällande administration, förvaltning och vidareutveckling av SharePoint on Premise.

Läs mer

Support och utveckling av Salesforce och Pardot åt skönhetsklinik

Nytt Salesforce-avtal signerat med en svensk plastik- och skönhetsklinik för förvaltning, support och vidareutveckling av bolagets Salesforce CRM och Marketing Automation-verktyg Pardot.

Läs mer

Välkommen Fredrik - ny kollega till SharePoint och Microsoft 365-teamet.

Microsoft 365 är omåttligt populärt och med det kraftfulla verktyget SharePoint så blir det förtstås inte sämre, därför behöver vi förstärkning här på DevCore-kontoret.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser