Två nya kollegor inom webb och nätverk - Välkomna Oscar och Yuki!

Webbutveckling och webbproduktion arbetar vi flitigt med på DevCore och för att allt skall flyta på och fungera jobbar vi förstås även med både drift och säkerhet. Det är inom dessa områden som våra nya kollegor kommer att stötta upp.

Idag började två nya medarbetare här på DevCore-kontoret i Stockholm, det är Oscar som börjar i vårt webb-team och Yuki som börjar i vårt nätverks-team. Vi välkomnar de båda och hoppas att de skall trivas hos oss på DevCore! 😊 

Oscar på webb

Oscar har tidigare arbetat med både webbutveckling och Microsoft 365-utveckling. I ryggen har han en kandidatexamen inom data & systemvetenskap men även kurser inom olika programmeringsområden. Han är en teknikintresserad man som även gillar glaskonst, att klättra och träna.

Tekniker där Oscar är specialist och som vi kommer att dra nytta av:
Frontend-, och Backendutveckling, JavaScript, TypeScript, Powershell, React, Vue, Microsoft 365 och webbutveckling.

Yuki på nätverk

Yuki har över 10 års erfarenhet som IT-tekniker med god erfarenhet av teknisk support, underhåll av olika datorsystem och nätverk. Hon är bra på att felsöka både hårdvara och mjukvara, likaså installera och konfigurera nya system och programvaror. Tidigare har hon jobbat med både frontend- och backendutveckling, systemadministration samt härdning av Linux webbservrar. Hon är bra på IT-säkerhet i nätverk, servrar och klientdatorer. Cybersäkerhet är något som hon brinner för. Yuki tycker lika mycket om att jobba med människor som teknik.

Tekniker där Yuki är specialist och som vi kommer att dra nytta av:
Nätverk, Drift, webbserver, Linux, IT-support, Cybersäkerhet, Wordpress, MacOs, Nagois. Graphana, Jumpcloud.

 

Behöver ditt bolag hjälp?

Här finns specialister inom:
Webb, Optimizely & Umbraco, Intranät, Microsoft 365 & SharePoint, CRM, Salesforce & Dynamics, IT-säkerhet, Drift & Nätverk.

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

Efter att ett ökat behov av affärsutveckling uppstått inom kundens verksamhet, ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser