DevCore skänkte 10.000 till Neuro för deras viktiga arbete

Det var dags igen att göra något, för att få världen att bli lite bättre. Vi skänkte därför för andra gången i år, tiotusen kronor till Neuro för deras viktiga arbete. Här kan du läsa mer om detta och tidigare bidrag.

Det hade tagit alldeles för lång tid sedan vi bidrog till välgörenhet, tycket vi, och det var på tiden att vi gjorde något igen. Mot bakgrund av nyligen inträffade händelser inom vår organisation, kände vi att det återigen var tid att ge ett bidrag till just Neuroförbundet.

Vi donerade även tidigare i år tiotusen kronor till Neuro, eftersom de vann vår tävling på LinkedIn i påsk!

Lite om Neuro och varför vi valde just dem:
Neuroförbundet hjälper människor i Sverige som lever med neurologiska diagnoser eller symtom. Neuro ger information, stöd och framtidstro. Deras mål är att personer som lever med neurologiska diagnoser ska ha samma möjligheter och rättigheter som alla andra. Utgångspunkten är att alla har rätt till ett värdigt liv.

 

Vill du veta mer om hur DevCore engagerar sig i välgörenhet?

Sitter du på en idé? Hör gärna av dig så kikar vi närmare på om det kan bli ett samarbete.

 

Behöver du hjälp med webb, CRM, nätverk eller intranät?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.

Läs mer

Så optimerar ledande medtech-bolag sitt Dynamics 365 CRM-system

Det svenska företaget som är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara, använder Dynamics 365 CRM sedan flera år. DevCore stöder nu deras mål att ytterligare effektivisera användningen av plattformen, genom att ta över som ny förvaltningspartner.

Läs mer

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser