DevCore skänkte 10.000 till Neuro för deras viktiga arbete

Det var dags igen att göra något, för att få världen att bli lite bättre. Vi skänkte därför för andra gången i år, tiotusen kronor till Neuro för deras viktiga arbete. Här kan du läsa mer om detta och tidigare bidrag.

Det hade tagit alldeles för lång tid sedan vi bidrog till välgörenhet, tycket vi, och det var på tiden att vi gjorde något igen. Mot bakgrund av nyligen inträffade händelser inom vår organisation, kände vi att det återigen var tid att ge ett bidrag till just Neuroförbundet.

Vi donerade även tidigare i år tiotusen kronor till Neuro, eftersom de vann vår tävling på LinkedIn i påsk!

Lite om Neuro och varför vi valde just dem:
Neuroförbundet hjälper människor i Sverige som lever med neurologiska diagnoser eller symtom. Neuro ger information, stöd och framtidstro. Deras mål är att personer som lever med neurologiska diagnoser ska ha samma möjligheter och rättigheter som alla andra. Utgångspunkten är att alla har rätt till ett värdigt liv.

 

Vill du veta mer om hur DevCore engagerar sig i välgörenhet?

Sitter du på en idé? Hör gärna av dig så kikar vi närmare på om det kan bli ett samarbete.

 

Behöver du hjälp med webb, CRM, nätverk eller intranät?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Vet du var dina filer sparas när du jobbar? Varför SharePoint är så bra

Vem har tillgång till dina dokument? Sparas de säkert? Var? Delar ni samma filer eller har ni massa dubbletter? Om någon ändrar i gemensam information – får du reda på det? Det finns en plattform som löser detta. Plattformen ingår i samma system som din jobbmejl, gruppchatt och ditt intranät. Om ni använder Microsoft.

Läs mer

5 sätt som CRM-system löser dina företagsproblem

Är du nyfiken på hur CRM-system löser ditt företags utvecklings- & tillväxtproblem? Vi skrev tidigare om vilka utmaningar våra kunder har haft som bromsat deras tillväxt och utveckling, innan användandet av ett Customer Relationship Management-system. Här kommer istället fem lösningar på de vanligaste problemen.

Läs mer

DevCore hostar Umbraco CMS åt digital redovisningsfirma

Nytt avtal ingått mellan DevCore och och en redovisningsfirma i Stockholm att hosta deras webbplats i Umbraco CMS. Avtalet omfattar hosting av Windowsserver med ingående standardtjänsteroch och tilläggstjänster.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser