DevCore ger Neuro 10 000 kronor i påskpeng efter omröstning online

Organisationen Neuro fick tiotusen kronor i påskgåva efter en omröstning där DevCore bad personer rösta fram sin favoritorganisation inom välgörenhet.

Påsken var precis runt hörnet och vi ville se till att bidra där det behövdes som mest, därför utförde vi en omröstning online om vilken välgörenhetsorganisation som skulle vinna tiotusen i påskpeng från DevCore.

Vi ville att gåvan skulle hamna i rätt händer och få reda på vilken organisation som nu låg människor varmt om hjärtat.

Omröstningen startade strax innan påskhelgen för att sedan avslutas efter ledigheten, det röstades friskt på flera olika välgörenhetsorganisationer såsom bland andra Barncancerfonden, Ecpat och Min stora dag, men med fint engagemang, delningar och flest röster segrade Neuro!

Vi skickade därmed iväg 10 000 kronor till Neuro efter påskledigheten. Läs mer om välgörenhet och varför det är en självklarhet för oss.

 

Om vinnaren:

Neuro är en oberoende organisation specialiserad på neurologi. Neuro gör ett viktigt arbete för alla som drabbats av en neurologisk diagnos (såsom ALS, MS, stroke, parkinson eller polyneuropati). Neuro stöder och ger framtidstro till drabbade, får in bidrag till livsviktig forskning och påverkar genom kunskapsspridning.

Mer om Neuro hittar du här.

Ge ett bidrag du med.

 

Tack till alla som röstade

Vi vill tacka alla som var med och röstade, följ oss gärna på LinkedIn för information om omröstningar med mera framöver.

 

Har du funderingar? Vi svarar gärna på dina frågor.

Kontakta oss

 

Fler nyheter & tips

WatchGuard-specialisterna på DevCore är nu tillbaka från apogee EMEA 2023 i Lissabon

Nu är våra WatchGuard-specialister tillbaka från händelserika och informativa dagar i Lissabon på WatchGuard apogee Partner conference 2023.

Läs mer

Nytt avtal: Hosting av Optimizely CMS till stort forskningsinstitut

DevCore har ingått ett nytt avtal för att tillhandahålla hosting av webbplats på Optimizely CMS-plattformen till ett stort svenskt forskningsinstitut. Efter att ha varit vår kund i flera år har institutet nu beslutat att byta till DevCore hosting, en pålitlig och effektiv lösning för hosting av webbplatser.

Läs mer

Nytt avtal: DevCore Avtalssystem till en stor svensk regions sjukvårdsbolag

Ett vårdföretag i en stor region i Sverige behövde hjälp med att styra upp sin avtalslagring. Eftersom företaget redan använder SharePoint och Teams i sin organisation valde de att använda en SharePoint-baserad lösning som en del av Microsoft 365.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser