DevCore ger Neuro 10 000 kronor i påskpeng efter omröstning online

Organisationen Neuro fick tiotusen kronor i påskgåva efter en omröstning där DevCore bad personer rösta fram sin favoritorganisation inom välgörenhet.

Påsken var precis runt hörnet och vi ville se till att bidra där det behövdes som mest, därför utförde vi en omröstning online om vilken välgörenhetsorganisation som skulle vinna tiotusen i påskpeng från DevCore.

Vi ville att gåvan skulle hamna i rätt händer och få reda på vilken organisation som nu låg människor varmt om hjärtat.

Omröstningen startade strax innan påskhelgen för att sedan avslutas efter ledigheten, det röstades friskt på flera olika välgörenhetsorganisationer såsom bland andra Barncancerfonden, Ecpat och Min stora dag, men med fint engagemang, delningar och flest röster segrade Neuro!

Vi skickade därmed iväg 10 000 kronor till Neuro efter påskledigheten. Läs mer om välgörenhet och varför det är en självklarhet för oss.

 

Om vinnaren:

Neuro är en oberoende organisation specialiserad på neurologi. Neuro gör ett viktigt arbete för alla som drabbats av en neurologisk diagnos (såsom ALS, MS, stroke, parkinson eller polyneuropati). Neuro stöder och ger framtidstro till drabbade, får in bidrag till livsviktig forskning och påverkar genom kunskapsspridning.

Mer om Neuro hittar du här.

Ge ett bidrag du med.

 

Tack till alla som röstade

Vi vill tacka alla som var med och röstade, följ oss gärna på LinkedIn för information om omröstningar med mera framöver.

 

Har du funderingar? Vi svarar gärna på dina frågor.

Kontakta oss

 

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser