DevCore ger Neuro 10 000 kronor i påskpeng efter omröstning online

Organisationen Neuro fick tiotusen kronor i påskgåva efter en omröstning där DevCore bad personer rösta fram sin favoritorganisation inom välgörenhet.

Påsken var precis runt hörnet och vi ville se till att bidra där det behövdes som mest, därför utförde vi en omröstning online om vilken välgörenhetsorganisation som skulle vinna tiotusen i påskpeng från DevCore.

Vi ville att gåvan skulle hamna i rätt händer och få reda på vilken organisation som nu låg människor varmt om hjärtat.

Omröstningen startade strax innan påskhelgen för att sedan avslutas efter ledigheten, det röstades friskt på flera olika välgörenhetsorganisationer såsom bland andra Barncancerfonden, Ecpat och Min stora dag, men med fint engagemang, delningar och flest röster segrade Neuro!

Vi skickade därmed iväg 10 000 kronor till Neuro efter påskledigheten. Läs mer om välgörenhet och varför det är en självklarhet för oss.

 

Om vinnaren:

Neuro är en oberoende organisation specialiserad på neurologi. Neuro gör ett viktigt arbete för alla som drabbats av en neurologisk diagnos (såsom ALS, MS, stroke, parkinson eller polyneuropati). Neuro stöder och ger framtidstro till drabbade, får in bidrag till livsviktig forskning och påverkar genom kunskapsspridning.

Mer om Neuro hittar du här.

Ge ett bidrag du med.

 

Tack till alla som röstade

Vi vill tacka alla som var med och röstade, följ oss gärna på LinkedIn för information om omröstningar med mera framöver.

 

Har du funderingar? Vi svarar gärna på dina frågor.

Kontakta oss

 

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

Efter att ett ökat behov av affärsutveckling uppstått inom kundens verksamhet, ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser