devcore och younium prenumerationstjänster och salesforce connector

Effektivisera ditt företags abonnemangshantering med en ny Salesforce Connector

Tillsammans med Younium har DevCore byggt en idealisk lösning för företag som vill effektivisera sin hantering av prenumerationsprocesser och enkelt hantera avancerad prissättning, avtalsvillkor och flera juridiska enheter och valutor.

Nu finns en Salesforce Connector som hjälper dig att hantera bland annat avancerad prissättning, avtalsvillkor och flera juridiska enheter och valutor. DevCore har utvecklat och byggt en ny Salesforce-koppling tillsammans med Younium, som är en ledande leverantör av lösningar för prenumerations- och abonnemangshantering.

 

Vill du förenkla och effektivisera er hantering av abonnemangs- och prenumerationsmodeller och ert system för prenumerationshanteringsprocesser? 

Med bra uppsatta prenumerationsmodeller går det att förutse intäkter genom återkommande intäktsmodeller där kunder betalar regelbundet, och genom att bygga återkommande relationer och en långvarig kundbas blir det enklare att förnya existerande kunder, istället för att konstant leta efter nya. Detta är något som Younium hjälper sina kunder med.

 

DevCores expertis och kunskap inom Salesforces ekosystem och som Salesforce-arkitekter och utvecklare, i kombination med Youniums expertis inom prenumerationshantering, har resulterat i en Salesforce Connector som verkligen kan göra skillnad för företag som vill effektivisera sin prenumerationshanteringsprocess.

Förutom att DevCore konfigurerar och kopplar ihop Salesforce-anslutningar och bygger nya Salesforce-appar. Så hjälper vi företag med att analysera, sätta upp, förvalta och vidareutveckla Salesforce CRM.

Är du intresserad av att lära dig mer om hur denna lösning kan gynna ditt företag? Hör av dig så svarar vi gärna på de frågor och funderingar som du har för ditt företags behov.

 

"We have helped iBinder with the implementation of Salesforce (Sales Cloud, Service Cloud, and Marketing Automation with Pardot) and got the opportunity to try out Younium's Salesforce Connector to handle iBinder's subscriptions.
The goal was to find a solution to handle complex subscription models with multiple legal entities and currencies."

Meddelar vår VD David Goldman i en intervju av Younium.


I detta blogginlägg av Younium, kan du läsa mer om vad både David och iBinders Group CFO har att säga om samarbetet och lösningen.

 

Behöver du hjälp med Salesforce och Salesforce-integrationer? 

Vi är CRM-specialister och Salesforce Partner sedan 2011.

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.

Läs mer

Så optimerar ledande medtech-bolag sitt Dynamics 365 CRM-system

Det svenska företaget som är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara, använder Dynamics 365 CRM sedan flera år. DevCore stöder nu deras mål att ytterligare effektivisera användningen av plattformen, genom att ta över som ny förvaltningspartner.

Läs mer

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser