Hjälp med SharePoint-migrering? Ett kvitto på att DevCore hjälper organisationer oavsett storlek

Ett uppdrag där vi överfört över 3000 sajter från SharePoint 2013 till SharePoint Subscription Edition, åt ett stort svenskt universitet, avslutades precis. Äldre versioner av system slutar att stödjas efter en tid, och nu var det dags då Microsoft slutar att stödja äldre versioner av SharePoint-plattformen, vilket gör det nödvändigt för organisationer att uppgradera sina system.

Ett framstående svenskt universitet med internationellt erkännande inom forskning och utbildning, behövde hjälp med att migrera hela sin befintliga SharePoint-miljö och intranät, som består av över 3000 webbplatser, från SharePoint 2013 till SharePoint Subscription Edition.

Arbetet innebar även att bygga om universitetets egenutvecklade verksamhetsledningssystem och olika typer av rapporteringssystem för att fungera i nya versionen.

Det fanns inget annat val än att uppgradera det tidigare systemet eftersom det inte längre skulle få säkerhetsuppdateringar. Att installera så kallade säkerhetspatchar så snart de blir tillgängliga är viktigt eftersom det minskar risken för att angripare utnyttjar kända sårbarheter. Att hålla programvaran och systemen uppdaterade med de senaste patcharna är en grundläggande säkerhetsåtgärd för att skydda sig mot potentiella hot.

Detta har varit ett stort och betydande SharePoint-projekt som bevisar att DevCore besitter den erfarenhet, expertis och kunskap som krävs för att hjälpa företag oavsett storlek. Ingen organisation är för stor för oss.

DevCore har agerat som projektledare över hela migreringsprojektet och som Microsoft 365-utvecklare ansvarat för uppgraderingarna. Vi har arbetat aktivt med kunden för att genomföra en noggrann förstudie och planering för att säkerställa en smidig och säker migrering. Läs mer om caset här.

Kundens nya SharePoint-miljö har nu ett modernare gränssnitt och en förbättrad användarupplevelse. Dessutom är den säkrare och snabbare. DevCores Microsoft 365-konsulter har utfört arbetet smidigt och det finns planer på att framöver få hjälp med att även migrera över flera Episerver-sajter till SharePoint Subscription Edition.

DevCore är specialister på SharePoint som utvecklare och administratörer sedan 2005. Vi migrerar, synkroniserar och flyttar Microsoft SharePoint, Office 365, intranät och Teams för alla typer av organisationer och bolag, dessutom förvaltar vi systemen och ger löpande support.

 

Behöver du hjälp med SharePoint?

Söker du SharePoint-specialister som kan hjälpa just din organisation?

Kontakta oss

 

Fler nyheter & tips

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.

Läs mer

Så optimerar ledande medtech-bolag Dynamics 365 CRM

Ett svenskt företag som är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara har använt Dynamics 365 CRM i flera år. Nu har DevCore gått in som ny förvaltningspartner för att ytterligare effektivisera användningen av plattformen.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser