Hjälp med SharePoint-migrering? Ett kvitto på att DevCore hjälper organisationer oavsett storlek

Ett uppdrag där vi överfört över 3000 sajter från SharePoint 2013 till SharePoint Subscription Edition, åt ett stort svenskt universitet, avslutades precis. Äldre versioner av system slutar att stödjas efter en tid, och nu var det dags då Microsoft slutar att stödja äldre versioner av SharePoint-plattformen, vilket gör det nödvändigt för organisationer att uppgradera sina system.

Ett framstående svenskt universitet med internationellt erkännande inom forskning och utbildning, behövde hjälp med att migrera hela sin befintliga SharePoint-miljö och intranät, som består av över 3000 webbplatser, från SharePoint 2013 till SharePoint Subscription Edition.

Arbetet innebar även att bygga om universitetets egenutvecklade verksamhetsledningssystem och olika typer av rapporteringssystem för att fungera i nya versionen.

Det fanns inget annat val än att uppgradera det tidigare systemet eftersom det inte längre skulle få säkerhetsuppdateringar. Att installera så kallade säkerhetspatchar så snart de blir tillgängliga är viktigt eftersom det minskar risken för att angripare utnyttjar kända sårbarheter. Att hålla programvaran och systemen uppdaterade med de senaste patcharna är en grundläggande säkerhetsåtgärd för att skydda sig mot potentiella hot.

Detta har varit ett stort och betydande SharePoint-projekt som bevisar att DevCore besitter den erfarenhet, expertis och kunskap som krävs för att hjälpa företag oavsett storlek. Ingen organisation är för stor för oss.

DevCore har agerat som projektledare över hela migreringsprojektet och som Microsoft 365-utvecklare ansvarat för uppgraderingarna. Vi har arbetat aktivt med kunden för att genomföra en noggrann förstudie och planering för att säkerställa en smidig och säker migrering. Läs mer om caset här.

Kundens nya SharePoint-miljö har nu ett modernare gränssnitt och en förbättrad användarupplevelse. Dessutom är den säkrare och snabbare. DevCores Microsoft 365-konsulter har utfört arbetet smidigt och det finns planer på att framöver få hjälp med att även migrera över flera Episerver-sajter till SharePoint Subscription Edition.

DevCore är specialister på SharePoint som utvecklare och administratörer sedan 2005. Vi migrerar, synkroniserar och flyttar Microsoft SharePoint, Office 365, intranät och Teams för alla typer av organisationer och bolag, dessutom förvaltar vi systemen och ger löpande support.

 

Behöver du hjälp med SharePoint?

Söker du SharePoint-specialister som kan hjälpa just din organisation?

Kontakta oss

 

Fler nyheter & tips

lila rosa och vit text bakgrund med texten är du bra på .net?

.NET-utvecklare sökes! Vill du arbeta på bästa bolaget?

Vi på DevCore söker nu efter en utvecklare till vårt .NET team, med start omgående. Du kommer att arbeta tillsammans med härliga och kompetenta kollegor i ett charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm.

Läs mer

Ny integration mellan Salesforce CRM och kunds medlemsdatabas (backend)

DevCore bygger integration för att koppla samman fristående system, denna gång för en kund inom digital medlemshantering. Information om medlemmar i backend (servrar och databaser) skall kopplas till Salesforce CRM. Detta för att spara tid, minimera fel och risker men även för att framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Spara tid genom att automatisera era rapporter - se dem direkt i Salesforce

På ett möte med en kund inom elmaterielsbranschen, kom det fram att de varje månad la många arbetstimmar på att manuellt sammanställa olika typer av försäljningsstatistik, och sedan skicka ut dem till olika personer inom företaget. Här berättar vi hur de med en enkel lösning istället sparar in denna tid.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser