Nytt avtal: Hosting av Optimizely CMS till stort forskningsinstitut

DevCore har ingått ett nytt avtal för att tillhandahålla hosting av webbplats på Optimizely CMS-plattformen till ett stort svenskt forskningsinstitut. Efter att ha varit vår kund i flera år har institutet nu beslutat att byta till DevCore hosting, en pålitlig och effektiv lösning för hosting av webbplatser.

Vi har byggt institutets befintliga webbplats i Episerver CMS och sedan dess har våra webbutvecklare ansvarat för dess drift och kontinuerliga support, vilket givit oss en unik förståelse för kundens behov som att en snabbare och mer tillförlitlig hosting krävts, för att möta specifika behov och optimera webbnärvaron.

Genom att välja DevCore hosting – som är både snabb och säker - kommer de att säkerställa att deras webbplats är tillgänglig och presterar på bästa sätt framöver, mer om DevCore hosting hittar du här.

Avtalet gäller hosting av webbplatsen på plattformen Optimizely CMS löpande, med flytt av Server, ingående standardtjänster, SSL-certifikat, sajtövervakning med kontinuerlig övervakning av webbplatsen med automatiska larm.

 

Är du i behov av hostingtjänster eller av hjälp med plattformar som Optimizely (Episerver)?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

WatchGuard-specialisterna på DevCore är nu tillbaka från apogee EMEA 2023 i Lissabon

Nu är våra WatchGuard-specialister tillbaka från händelserika och informativa dagar i Lissabon på WatchGuard apogee Partner conference 2023.

Läs mer

Nytt avtal: DevCore Avtalssystem till en stor svensk regions sjukvårdsbolag

Ett vårdföretag i en stor region i Sverige behövde hjälp med att styra upp sin avtalslagring. Eftersom företaget redan använder SharePoint och Teams i sin organisation valde de att använda en SharePoint-baserad lösning som en del av Microsoft 365.

Läs mer

Hjälp med SharePoint-migrering? Ett kvitto på att DevCore hjälper organisationer oavsett storlek

Ett uppdrag där vi överfört över 3000 sajter från SharePoint 2013 till SharePoint Subscription Edition, åt ett stort svenskt universitet, avslutades precis. Äldre versioner av system slutar att stödjas efter en tid, och nu var det dags då Microsoft slutar att stödja äldre versioner av SharePoint-plattformen, vilket gör det nödvändigt för organisationer att uppgradera sina system.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser