Nytt avtal: Hosting av Optimizely CMS till stort forskningsinstitut

DevCore har ingått ett nytt avtal för att tillhandahålla hosting av webbplats på Optimizely CMS-plattformen till ett stort svenskt forskningsinstitut. Efter att ha varit vår kund i flera år har institutet nu beslutat att byta till DevCore hosting, en pålitlig och effektiv lösning för hosting av webbplatser.

Vi har byggt institutets befintliga webbplats i Episerver CMS och sedan dess har våra webbutvecklare ansvarat för dess drift och kontinuerliga support, vilket givit oss en unik förståelse för kundens behov som att en snabbare och mer tillförlitlig hosting krävts, för att möta specifika behov och optimera webbnärvaron.

Genom att välja DevCore hosting – som är både snabb och säker - kommer de att säkerställa att deras webbplats är tillgänglig och presterar på bästa sätt framöver, mer om DevCore hosting hittar du här.

Avtalet gäller hosting av webbplatsen på plattformen Optimizely CMS löpande, med flytt av Server, ingående standardtjänster, SSL-certifikat, sajtövervakning med kontinuerlig övervakning av webbplatsen med automatiska larm.

 

Är du i behov av hostingtjänster eller av hjälp med plattformar som Optimizely (Episerver)?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

lila rosa och vit text bakgrund med texten är du bra på .net?

.NET-utvecklare sökes! Vill du arbeta på bästa bolaget?

Vi på DevCore söker nu efter en utvecklare till vårt .NET team, med start omgående. Du kommer att arbeta tillsammans med härliga och kompetenta kollegor i ett charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm.

Läs mer

Ny integration mellan Salesforce CRM och kunds medlemsdatabas (backend)

DevCore bygger integration för att koppla samman fristående system, denna gång för en kund inom digital medlemshantering. Information om medlemmar i backend (servrar och databaser) skall kopplas till Salesforce CRM. Detta för att spara tid, minimera fel och risker men även för att framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Spara tid genom att automatisera era rapporter - se dem direkt i Salesforce

På ett möte med en kund inom elmaterielsbranschen, kom det fram att de varje månad la många arbetstimmar på att manuellt sammanställa olika typer av försäljningsstatistik, och sedan skicka ut dem till olika personer inom företaget. Här berättar vi hur de med en enkel lösning istället sparar in denna tid.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser