Nytt avtal: Hosting av Optimizely CMS till stort forskningsinstitut

DevCore har ingått ett nytt avtal för att tillhandahålla hosting av webbplats på Optimizely CMS-plattformen till ett stort svenskt forskningsinstitut. Efter att ha varit vår kund i flera år har institutet nu beslutat att byta till DevCore hosting, en pålitlig och effektiv lösning för hosting av webbplatser.

Vi har byggt institutets befintliga webbplats i Episerver CMS och sedan dess har våra webbutvecklare ansvarat för dess drift och kontinuerliga support, vilket givit oss en unik förståelse för kundens behov som att en snabbare och mer tillförlitlig hosting krävts, för att möta specifika behov och optimera webbnärvaron.

Genom att välja DevCore hosting – som är både snabb och säker - kommer de att säkerställa att deras webbplats är tillgänglig och presterar på bästa sätt framöver, mer om DevCore hosting hittar du här.

Avtalet gäller hosting av webbplatsen på plattformen Optimizely CMS löpande, med flytt av Server, ingående standardtjänster, SSL-certifikat, sajtövervakning med kontinuerlig övervakning av webbplatsen med automatiska larm.

 

Är du i behov av hostingtjänster eller av hjälp med plattformar som Optimizely (Episerver)?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.

Läs mer

Så optimerar ledande medtech-bolag sitt Dynamics 365 CRM-system

Det svenska företaget som är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara, använder Dynamics 365 CRM sedan flera år. DevCore stöder nu deras mål att ytterligare effektivisera användningen av plattformen, genom att ta över som ny förvaltningspartner.

Läs mer

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser