Är ditt företag i behov av hosting?

DevCore erbjuder stabil och säker hosting i världsklass till våra kunder sedan 2011.

DevCore hosting kan erbjudas till alla våra kunder, både små som stora företag. Vi har levererat pålitlig och prisvärd hosting till våra kunder sedan 2011. DevCore hosting är i världsklass både inom säkerhet och kvalitet.

Serverhall ligger centralt i Stockholm och många kunder använder sig av våra hostingtjänster, både dedikerad och delad server.

Vi utför serverflytt, ordnar SSL-certifikat samt ser till så att löpande automatiska larm skickas ut för att säkerställa att webbplatsen alltid är tillgänglig.

Mer om drift och support samt vad våra nätverkstekniker och IT-konsulter kan hjälpa ditt bolag med.

 

Vill du veta mer om stabil och trygg hosting?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

lila rosa och vit text bakgrund med texten är du bra på .net?

.NET-utvecklare sökes! Vill du arbeta på bästa bolaget?

Vi på DevCore söker nu efter en utvecklare till vårt .NET team, med start omgående. Du kommer att arbeta tillsammans med härliga och kompetenta kollegor i ett charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm.

Läs mer

Ny integration mellan Salesforce CRM och kunds medlemsdatabas (backend)

DevCore bygger integration för att koppla samman fristående system, denna gång för en kund inom digital medlemshantering. Information om medlemmar i backend (servrar och databaser) skall kopplas till Salesforce CRM. Detta för att spara tid, minimera fel och risker men även för att framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Spara tid genom att automatisera era rapporter - se dem direkt i Salesforce

På ett möte med en kund inom elmaterielsbranschen, kom det fram att de varje månad la många arbetstimmar på att manuellt sammanställa olika typer av försäljningsstatistik, och sedan skicka ut dem till olika personer inom företaget. Här berättar vi hur de med en enkel lösning istället sparar in denna tid.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser