devcore hosting

Är ditt företag i behov av hosting?

DevCore erbjuder stabil och säker hosting i världsklass till våra kunder sedan 2011.

DevCore hosting kan erbjudas till alla våra kunder, både små som stora företag. Vi har levererat pålitlig och prisvärd hosting till våra kunder sedan 2011. DevCore hosting är i världsklass både inom säkerhet och kvalitet.

Serverhall ligger centralt i Stockholm och många kunder använder sig av våra hostingtjänster, både dedikerad och delad server.

Vi utför serverflytt, ordnar SSL-certifikat samt ser till så att löpande automatiska larm skickas ut för att säkerställa att webbplatsen alltid är tillgänglig.

Mer om drift och support samt vad våra nätverkstekniker och IT-konsulter kan hjälpa ditt bolag med.

 

Vill du veta mer om stabil och trygg hosting?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

WatchGuard-specialisterna på DevCore är nu tillbaka från apogee EMEA 2023 i Lissabon

Nu är våra WatchGuard-specialister tillbaka från händelserika och informativa dagar i Lissabon på WatchGuard apogee Partner conference 2023.

Läs mer

Nytt avtal: Hosting av Optimizely CMS till stort forskningsinstitut

DevCore har ingått ett nytt avtal för att tillhandahålla hosting av webbplats på Optimizely CMS-plattformen till ett stort svenskt forskningsinstitut. Efter att ha varit vår kund i flera år har institutet nu beslutat att byta till DevCore hosting, en pålitlig och effektiv lösning för hosting av webbplatser.

Läs mer

Nytt avtal: DevCore Avtalssystem till en stor svensk regions sjukvårdsbolag

Ett vårdföretag i en stor region i Sverige behövde hjälp med att styra upp sin avtalslagring. Eftersom företaget redan använder SharePoint och Teams i sin organisation valde de att använda en SharePoint-baserad lösning som en del av Microsoft 365.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser