Är ditt företag i behov av hosting?

DevCore erbjuder stabil och säker hosting i världsklass till våra kunder sedan 2011.

DevCore hosting kan erbjudas till alla våra kunder, både små som stora företag. Vi har levererat pålitlig och prisvärd hosting till våra kunder sedan 2011. DevCore hosting är i världsklass både inom säkerhet och kvalitet.

Serverhall ligger centralt i Stockholm och många kunder använder sig av våra hostingtjänster, både dedikerad och delad server.

Vi utför serverflytt, ordnar SSL-certifikat samt ser till så att löpande automatiska larm skickas ut för att säkerställa att webbplatsen alltid är tillgänglig.

Mer om drift och support samt vad våra nätverkstekniker och IT-konsulter kan hjälpa ditt bolag med.

 

Vill du veta mer om stabil och trygg hosting?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.

Läs mer

Så optimerar ledande medtech-bolag Dynamics 365 CRM

Ett svenskt företag som är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara har använt Dynamics 365 CRM i flera år. Nu har DevCore gått in som ny förvaltningspartner för att ytterligare effektivisera användningen av plattformen.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser