Vi söker driven person inom Rekrytering och HR

DevCore anses vara en av de bästa i branschen inom Episerver/Optimizely, Umbraco, Salesforce och SharePoint.

Vi sitter i ett eget mysigt gårdshus mitt i city men också förstås en del hemifrån - hos oss arbetar du tillsammans med ytterligare c:a 50 medarbetare varav majoriteten arbetar som IT-konsulter.

Vår tanke på rollen som rekryterare och HR är att du ska ta en aktiv roll i våra rekryteringsprocesser - hjälpa oss att hålla ordning och hjälpa oss att skapa en professionell hantering av allt kring det, du ska både kontakta potentiella kandidater, externa rekryteringsbolag och kanske även ibland hjälpa oss att tillsätta uppdrag.

Vår annons på Arbetsförmedlingen

Vår annons på LinkedIn

Det går även bra att skicka in och söka jobbet på jobb@devcore.se

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser