DevCore hjälper kund med implementering av Salesforce CRM och Pardot

Kunden är ett bolag verksamt inom tele- och datakommunikationstjänster och DevCore implementerar nu Salesforce för kunden med Marketing Automation-verktyget Pardot.

Kunden är ett bolag verksamt inom tele- och datakommunikationstjänster, som erbjuder telefonväxlar och bygger system och lösningar för kundservice globalt. Företaget hjälper sina kunder att migrera från deras äldre PBX till Microsoft Teams samt Skype for Business för att förbättra och optimera kommunikationen mellan företag och kunder.

Pardot är det användarvänliga och kompletta B2B-verktyget för automatiserad marknadsföring och lead-generering, det ser till så att kommunikationen går ut vid rätt tillfälle, till rätt kunder med uppföljning för bästa resultat och framgång.

Med Pardot ökas sin pipeline, genereras högkvalitativa leads i ett jämnt flöde, beräknas avkastningen på investeringar och ROI för marknadsföring, skapas segmenterade listor som är skräddarsydda efter era exakta specifikationer och distribueras samt administreras marknadsföringskampanjer online som hjälper er att öka intäkterna och maximera effektiviteten. Få inblick i vilka kampanjer och insatser som driver nya affärer och vilket innehåll som bäst når ut till dina e-postmottagare och optimera och upprepa med hjälp av e-post A / B-test och SPAM-analys bland annat.

Mer om Salesforce CRM hittar du här.

Läs mer om Pardot här.

Behöver du hjälp att optimera sälj och marknadsföringen på ditt företag?

Vi är experter på Salesforce som arkitekter, utvecklare och administratörer.

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser