Mobile

DevCore hjälper kund med implementering av Salesforce CRM och Pardot

Kunden är ett bolag verksamt inom tele- och datakommunikationstjänster och DevCore implementerar nu Salesforce för kunden med Marketing Automation-verktyget Pardot.

Kunden är ett bolag verksamt inom tele- och datakommunikationstjänster, som erbjuder telefonväxlar och bygger system och lösningar för kundservice globalt. Företaget hjälper sina kunder att migrera från deras äldre PBX till Microsoft Teams samt Skype for Business för att förbättra och optimera kommunikationen mellan företag och kunder.

Pardot är det användarvänliga och kompletta B2B-verktyget för automatiserad marknadsföring och lead-generering, det ser till så att kommunikationen går ut vid rätt tillfälle, till rätt kunder med uppföljning för bästa resultat och framgång.

Med Pardot ökas sin pipeline, genereras högkvalitativa leads i ett jämnt flöde, beräknas avkastningen på investeringar och ROI för marknadsföring, skapas segmenterade listor som är skräddarsydda efter era exakta specifikationer och distribueras samt administreras marknadsföringskampanjer online som hjälper er att öka intäkterna och maximera effektiviteten. Få inblick i vilka kampanjer och insatser som driver nya affärer och vilket innehåll som bäst når ut till dina e-postmottagare och optimera och upprepa med hjälp av e-post A / B-test och SPAM-analys bland annat.

Mer om Salesforce CRM hittar du här.

Läs mer om Pardot här.

Behöver du hjälp att optimera sälj och marknadsföringen på ditt företag?

Vi är experter på Salesforce som arkitekter, utvecklare och administratörer.

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Visa upp info från externa system direkt för medarbetare på intranätet

En av våra kunder ville ha hjälp att visa upp aktuella rekryteringsannonser och onboarding-information på startsidan på intranätet. Vårt uppdrag blev att vidareutveckla deras intranät för att integrera mot två nya system, vi byggde integrationer.

Läs mer

Bolag ville byta ut sitt CRM – vi såg då istället till att få ut fulla värdet av investeringen

Vår kund inom mekanik- och elektronik-industrin hade Salesforce CRM sedan tidigare men var på väg att byta ut det. Vi fick då chansen att ge deras organisation nytt liv och implementera bättre arbetssätt och processer, så att de i stället fick ut fulla värdet av sin investering och gladeligen ville fortsätta med sitt Salesforce CRM.

Läs mer

Vilket CMS är din favorit?

Nu vill vi veta vilket Content Management System du föredrar i CMS-djungeln.

Läs mer

Kontakta oss här. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser