DevCore hjälper kund med implementering av Salesforce CRM och Pardot

Kunden är ett bolag verksamt inom tele- och datakommunikationstjänster och DevCore implementerar nu Salesforce för kunden med Marketing Automation-verktyget Pardot.

Kunden är ett bolag verksamt inom tele- och datakommunikationstjänster, som erbjuder telefonväxlar och bygger system och lösningar för kundservice globalt. Företaget hjälper sina kunder att migrera från deras äldre PBX till Microsoft Teams samt Skype for Business för att förbättra och optimera kommunikationen mellan företag och kunder.

Pardot är det användarvänliga och kompletta B2B-verktyget för automatiserad marknadsföring och lead-generering, det ser till så att kommunikationen går ut vid rätt tillfälle, till rätt kunder med uppföljning för bästa resultat och framgång.

Med Pardot ökas sin pipeline, genereras högkvalitativa leads i ett jämnt flöde, beräknas avkastningen på investeringar och ROI för marknadsföring, skapas segmenterade listor som är skräddarsydda efter era exakta specifikationer och distribueras samt administreras marknadsföringskampanjer online som hjälper er att öka intäkterna och maximera effektiviteten. Få inblick i vilka kampanjer och insatser som driver nya affärer och vilket innehåll som bäst når ut till dina e-postmottagare och optimera och upprepa med hjälp av e-post A / B-test och SPAM-analys bland annat.

Mer om Salesforce CRM hittar du här.

Läs mer om Pardot här.

Behöver du hjälp att optimera sälj och marknadsföringen på ditt företag?

Vi är experter på Salesforce som arkitekter, utvecklare och administratörer.

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

Efter att ett ökat behov av affärsutveckling uppstått inom kundens verksamhet, ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser