Systemutveckling, webbutveckling, CMS och CRM

Vill ni förbättra ert nuvarande system? Behöver ni hjälp med att vidareutveckla ett system eller helt byta ut det?

Hur väljer ni rätt IT-system och vad passar ert företag bäst?

Känns det krångligt eller jobbigt att hitta rätt i IT-djungeln bland alla CMS- och CRM-system, innehållshanteringssystem, programvaror, integrationer och publiceringsverktyg? - Vi förstår det!

Vi hjälper ert företag att bena ut vad just er organisation behöver och vad ni inte behöver!

Vad DevCore kan hjälpa er med

DevCore har lång erfarenhet av att hjälpa företag med uppsättning av såväl enklare till mycket avancerade webbplatser och system. Vi är experter på Salesforce, Umbraco, Episerver (Optimizely) och SharePoint i Microsoft Office 365 men även generell utveckling, uppsättning av ren kod i .NET eller enligt olika frontend-ramverk. Vi skapar backoffice-lösningar, arbetar med integrationer, rapportering, applikationsutveckling, UX design, systemutveckling, allt kring affärssystem och analyser av data. Vi tar över befintliga projekt eller startar helt nya. Vi projektleder hela projektet, eller delvis, beroende på era behov.

Hur vår breda kunskap ger mervärde för er som kund

När vi jobbar med nyutveckling, arbetar vi med olika programmeringsspråk (främst .NET och PHP men alltid objektorienterat), plattformar (Windows och Linux), CMS (oftast men inte enbart SharePoint, Episerver eller Umbraco) och CRM (Salesforce och Dynamics).

Kombinationen av kompetens inom olika system och områden gör att våra IT-konsulter kan se helheten ute hos våra kunder. Det har lett till att våra lösningar skapat mervärde genom att vara mer kostnadseffektiva och starkare/stabilare än de idéer som skissats på vid start.

I och med vår breda kunskap kan vi fatta strategiska beslut och välja de lösningar som passar kunden även framåt med hänsyn till att kunna bygga vidare på system men också ta hänsyn till integrationer som kan behöva läggas till i framtiden.

Ett tryggt och stabilt konsultbolag med stor kompetens

DevCore är ett tryggt konsultbolag med expertis inom flera områden och vi erbjuder professionell hjälp och support. Vi är cirka 45 taggade IT-konsulter och har en mycket låg personalomsättning. Läs gärna mer om hur vi jobbar med utveckling, CRMCMS med mera i menyn eller hör av er via kontaktformuläret. Vi finns här för er!

Vill ni veta mer om något område?

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!