Välgörenhet är en självklarhet

Varje år är DevCore stolta över att donera pengar till olika välgörenhetsorganisationer. Vi anser att detta är en viktig del i att bidra till att göra världen till en bättre plats.

Varje år skänker DevCore en stor summa till välgörenhet. Antingen har vi valt ut en eller flera organisationer som vi tycker gör ett viktigt arbete och som ligger oss varmt om hjärtat eller så har vi utfört kampanjer som tävlingar och omröstningar.

Utöver de stora klumpsummorna vi skänker varje år så skänker vi även mindre summor till organisationer som vi kommer i kontakt med eller som väcker intresse hos oss. På kontoret ger vi alla våra pantintäkter direkt till välgörenhet.

DevCore har under åren stöttat dessa organisationer: Vid din sida, Världsnaturfonden WWF, Röda Korset, CancerRehabFonden, Nattvandrarna, RAV (Riksorganisationen för anhöriga till våldsdödade), Stadsmissionen, Barncancerfonden, Neuro, Operation Smile, Hand in Hand, Prostatacancerförbundet, Barndiabetesforbundet och Läkare Utan Gränser.

 

Här är kampanjen vi gjorde på LinkedIn 2020, där vi fick ihop 25 000 kronor till Mustaschkampen.

Här kan ni se vilka som vann Julgåvor för 100 000 kronor 2019.

Här är julklapssvinnaren 2018 som fick 50 000 kr och ytterligare fem välgörenhetsorganisationer fick dela på ytterliggare 50 000 kr.

2017 var det Världsnaturfonden WWF som kammade hem hela 100 000 kr i en omröstning.

Tidigare år har DevCore skänkt bidrag till fler organisationer.

Välgörenhet är en självklarhet

Kontakta oss här. Vi hjälper dig!

Maila info@devcore.se eller ring +46 8 24 40 30

Tack för ditt meddelande

Vi hör snart av oss!