Ny integration mellan Salesforce CRM och kunds medlemsdatabas (backend)

DevCore bygger integration för att koppla samman fristående system, denna gång för en kund inom digital medlemshantering. Information om medlemmar i backend (servrar och databaser) skall kopplas till Salesforce CRM. Detta för att spara tid, minimera fel och risker men även för att framtidssäkra sin verksamhet.

DevCore har fått i uppdrag att integrera Salesforce CRM med kundens backend, servrar och databaser. Kunden i fråga erbjuder digital medlemshantering för alla typer av föreningar, klubbar och organisationer.

Att kunna sammankoppla systemen innebär att lagrad medlemsinformation kan nås utan att lägga ned tid på att jaga information i andra system, att minimera fel och risker som uppstår vid manuell hantering, men även för att framtidssäkra sin verksamhet. Det blir smidigare för kunden att bedriva utveckling, licensiering och försäljning av digitala medlemskort, digitala kommunikationslösningar och betallösningar.

Tekniker:
Salesforce CRM, backend, REST API, JSON, integration.

 

Smarta sammankopplingar ger en enorm fördel

Smarta sammankopplingar av fristående digitala system ger en enorm fördel för att förenkla och automatisera alla typer av arbetsflöden och processer i en verksamhet. Vilket leder till ökad lönsamhet. Mer om integrationer och hur integrationsexperter kan hjälpa ditt företag.

 

Du har tillgång till hela DevCores IT-kompetens

Som kund har ditt företag tillgång till hela DevCores kompetens, beroende på behov och tillfälle. Primärt i detta fall, kommer det att vara konsulter med kompetens inom Salesforce inom förvaltning, support och vidareutveckling. Men DevCore kan även erbjuda IT-projektledare, system- och mjukvaruarkitekter, systemspecialister m.m.

 

Är du nyfiken på systemintegration?

Har du funderingar?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

lila rosa och vit text bakgrund med texten är du bra på .net?

.NET-utvecklare sökes! Vill du arbeta på bästa bolaget?

Vi på DevCore söker nu efter en utvecklare till vårt .NET team, med start omgående. Du kommer att arbeta tillsammans med härliga och kompetenta kollegor i ett charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm.

Läs mer

Spara tid genom att automatisera era rapporter - se dem direkt i Salesforce

På ett möte med en kund inom elmaterielsbranschen, kom det fram att de varje månad la många arbetstimmar på att manuellt sammanställa olika typer av försäljningsstatistik, och sedan skicka ut dem till olika personer inom företaget. Här berättar vi hur de med en enkel lösning istället sparar in denna tid.

Läs mer

Vet du var dina filer sparas när du jobbar? Varför SharePoint är så bra

Vem har tillgång till dina dokument? Sparas de säkert? Var? Delar ni samma filer eller har ni massa dubbletter? Om någon ändrar i gemensam information – får du reda på det? Det finns en plattform som löser detta. Plattformen ingår i samma system som din jobbmejl, gruppchatt och ditt intranät. Om ni använder Microsoft.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser