Ny integration mellan Salesforce CRM och kunds medlemsdatabas (backend)

DevCore bygger integration för att koppla samman fristående system, denna gång för en kund inom digital medlemshantering. Information om medlemmar i backend (servrar och databaser) skall kopplas till Salesforce CRM. Detta för att spara tid, minimera fel och risker men även för att framtidssäkra sin verksamhet.

DevCore har fått i uppdrag att integrera Salesforce CRM med kundens backend, servrar och databaser. Kunden i fråga erbjuder digital medlemshantering för alla typer av föreningar, klubbar och organisationer.

Att kunna sammankoppla systemen innebär att lagrad medlemsinformation kan nås utan att lägga ned tid på att jaga information i andra system, att minimera fel och risker som uppstår vid manuell hantering, men även för att framtidssäkra sin verksamhet. Det blir smidigare för kunden att bedriva utveckling, licensiering och försäljning av digitala medlemskort, digitala kommunikationslösningar och betallösningar.

Tekniker:
Salesforce CRM, backend, REST API, JSON, integration.

 

Smarta sammankopplingar ger en enorm fördel

Smarta sammankopplingar av fristående digitala system ger en enorm fördel för att förenkla och automatisera alla typer av arbetsflöden och processer i en verksamhet. Vilket leder till ökad lönsamhet. Mer om integrationer och hur integrationsexperter kan hjälpa ditt företag.

 

Du har tillgång till hela DevCores IT-kompetens

Som kund har ditt företag tillgång till hela DevCores kompetens, beroende på behov och tillfälle. Primärt i detta fall, kommer det att vara konsulter med kompetens inom Salesforce inom förvaltning, support och vidareutveckling. Men DevCore kan även erbjuda IT-projektledare, system- och mjukvaruarkitekter, systemspecialister m.m.

 

Är du nyfiken på systemintegration?

Har du funderingar?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.

Läs mer

Så optimerar ledande medtech-bolag sitt Dynamics 365 CRM-system

Det svenska företaget som är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara, använder Dynamics 365 CRM sedan flera år. DevCore stöder nu deras mål att ytterligare effektivisera användningen av plattformen, genom att ta över som ny förvaltningspartner.

Läs mer

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser