Vet du var dina filer sparas när du jobbar? Varför SharePoint är så bra

Vem har tillgång till dina dokument? Sparas de säkert? Var? Delar ni samma filer eller har ni massa dubbletter? Om någon ändrar i gemensam information – får du reda på det? Det finns en plattform som löser detta. Plattformen ingår i samma system som din jobbmejl, gruppchatt och ditt intranät. Om ni använder Microsoft.

Plattformen i fråga är SharePoint och den ingår i Microsoft 365, precis som Teams och Office-paketet. SharePoint integrerar naturligt med alla appar i Microsoft 365. Det är ett dokumenthanterings- och innehållshanteringssystem med säkerhet i världsklass. SharePoint är ett fantastiskt hjälpmedel för samarbete.  

SharePoint möjliggör för dig och alla dina medarbetare att lagra, organisera, dela och få tillgång till informationen i er verksamhet. 

Det går även att lägga till skräddarsydda verksamhetsverktyg i SharePoint, några exempel är:

Det finns ingen vits med att använda flera separata system med olika inloggningar

Det finns ingen vits med att använda flera separata system med olika inloggningar, flera dyra licenser samt säkerhetsbrister. När du istället kan logga in i ett säkert system där du når dina företagsverktyg på en gång.

Microsoft Partner och SharePoint specialister sedan 2005

Är du nyfiken på alla funktioner som SharePoint har? Vill du kunna använda SharePoint till sin fulla potential? Vi är specialister på SharePoint och har arbetat med implementation och utveckling av SharePoint sedan 2005 och är Microsoft Partner. Vi hjälper bolag i alla storlekar. Hör gärna av dig till oss med dina funderingar, vi svarar gärna på frågor.

 

Vill du förbättra ert samarbete? 

Veta mer om SharePoint-appar och företagsverktyg?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.

Läs mer

Så optimerar ledande medtech-bolag sitt Dynamics 365 CRM-system

Det svenska företaget som är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara, använder Dynamics 365 CRM sedan flera år. DevCore stöder nu deras mål att ytterligare effektivisera användningen av plattformen, genom att ta över som ny förvaltningspartner.

Läs mer

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser