Vet du var dina filer sparas när du jobbar? Varför SharePoint är så bra

Vem har tillgång till dina dokument? Sparas de säkert? Var? Delar ni samma filer eller har ni massa dubbletter? Om någon ändrar i gemensam information – får du reda på det? Det finns en plattform som löser detta. Plattformen ingår i samma system som din jobbmejl, gruppchatt och ditt intranät. Om ni använder Microsoft.

Plattformen i fråga är SharePoint och den ingår i Microsoft 365, precis som Teams och Office-paketet. SharePoint integrerar naturligt med alla appar i Microsoft 365. Det är ett dokumenthanterings- och innehållshanteringssystem med säkerhet i världsklass. SharePoint är ett fantastiskt hjälpmedel för samarbete.  

SharePoint möjliggör för dig och alla dina medarbetare att lagra, organisera, dela och få tillgång till informationen i er verksamhet. 

Det går även att lägga till skräddarsydda verksamhetsverktyg i SharePoint, några exempel är:

Det finns ingen vits med att använda flera separata system med olika inloggningar

Det finns ingen vits med att använda flera separata system med olika inloggningar, flera dyra licenser samt säkerhetsbrister. När du istället kan logga in i ett säkert system där du når dina företagsverktyg på en gång.

Microsoft Partner och SharePoint specialister sedan 2005

Är du nyfiken på alla funktioner som SharePoint har? Vill du kunna använda SharePoint till sin fulla potential? Vi är specialister på SharePoint och har arbetat med implementation och utveckling av SharePoint sedan 2005 och är Microsoft Partner. Vi hjälper bolag i alla storlekar. Hör gärna av dig till oss med dina funderingar, vi svarar gärna på frågor.

 

Vill du förbättra ert samarbete? 

Veta mer om SharePoint-appar och företagsverktyg?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

lila rosa och vit text bakgrund med texten är du bra på .net?

.NET-utvecklare sökes! Vill du arbeta på bästa bolaget?

Vi på DevCore söker nu efter en utvecklare till vårt .NET team, med start omgående. Du kommer att arbeta tillsammans med härliga och kompetenta kollegor i ett charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm.

Läs mer

Ny integration mellan Salesforce CRM och kunds medlemsdatabas (backend)

DevCore bygger integration för att koppla samman fristående system, denna gång för en kund inom digital medlemshantering. Information om medlemmar i backend (servrar och databaser) skall kopplas till Salesforce CRM. Detta för att spara tid, minimera fel och risker men även för att framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Spara tid genom att automatisera era rapporter - se dem direkt i Salesforce

På ett möte med en kund inom elmaterielsbranschen, kom det fram att de varje månad la många arbetstimmar på att manuellt sammanställa olika typer av försäljningsstatistik, och sedan skicka ut dem till olika personer inom företaget. Här berättar vi hur de med en enkel lösning istället sparar in denna tid.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser