Ny SharePoint-utvecklare började hos oss idag -Välkommen Liam!

Mycket har hänt inom SharePoint och Microsoft de senaste åren och Liam kommer att bli en del av vårt växande och fantastiska SharePoint-team.

Som sagt, mycket har hänt inom SharePoint och Microsoft de senaste åren, t.ex. har SharePoint-plattformen genomgått en stor förändring och blivit mycket mer effektiv och användarvänlig, Microsoft Teams har växt sig stort och används mer och mer särskilt inom riktigt stora organisationer.

Liam kommer att bli en del av vårt SharePoint-team, ett team som nu växer sig större, SharePoint-utvecklarna hjälper våra kunder med att bygga nya intranät och förvalta befintliga intranät, sedan utvecklar de och bygger applikationer och integrationer. Några av applikationerna är t.ex. avtalshantering och ärendehantering.

Allt detta har resulterat i ett större behov från kunder och företag att få hjälp av våra SharePoint-specialister och Microsoft 365-konsulter, främst inom intranät, teams, Outlook, Azure, Office, integrationer och nya SharePoint-applikationer.

 

Med resultatet att vi behöver fler kompetenta människor till teamet. 💪 Med detta vill vi hälsa Liam välkommen och vi hoppas på att han skall trivas hos oss! 😊

 

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag med SharePoint?

Eller söker du jobb?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.

Läs mer

Så optimerar ledande medtech-bolag Dynamics 365 CRM

Ett svenskt företag som är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara har använt Dynamics 365 CRM i flera år. Nu har DevCore gått in som ny förvaltningspartner för att ytterligare effektivisera användningen av plattformen.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser