Ny SharePoint-utvecklare började hos oss idag -Välkommen Liam!

Mycket har hänt inom SharePoint och Microsoft de senaste åren och Liam kommer att bli en del av vårt växande och fantastiska SharePoint-team.

Som sagt, mycket har hänt inom SharePoint och Microsoft de senaste åren, t.ex. har SharePoint-plattformen genomgått en stor förändring och blivit mycket mer effektiv och användarvänlig, Microsoft Teams har växt sig stort och används mer och mer särskilt inom riktigt stora organisationer.

Liam kommer att bli en del av vårt SharePoint-team, ett team som nu växer sig större, SharePoint-utvecklarna hjälper våra kunder med att bygga nya intranät och förvalta befintliga intranät, sedan utvecklar de och bygger applikationer och integrationer. Några av applikationerna är t.ex. avtalshantering och ärendehantering.

Allt detta har resulterat i ett större behov från kunder och företag att få hjälp av våra SharePoint-specialister och Microsoft 365-konsulter, främst inom intranät, teams, Outlook, Azure, Office, integrationer och nya SharePoint-applikationer.

 

Med resultatet att vi behöver fler kompetenta människor till teamet. 💪 Med detta vill vi hälsa Liam välkommen och vi hoppas på att han skall trivas hos oss! 😊

 

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag med SharePoint?

Eller söker du jobb?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

lila rosa och vit text bakgrund med texten är du bra på .net?

.NET-utvecklare sökes! Vill du arbeta på bästa bolaget?

Vi på DevCore söker nu efter en utvecklare till vårt .NET team, med start omgående. Du kommer att arbeta tillsammans med härliga och kompetenta kollegor i ett charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm.

Läs mer

Ny integration mellan Salesforce CRM och kunds medlemsdatabas (backend)

DevCore bygger integration för att koppla samman fristående system, denna gång för en kund inom digital medlemshantering. Information om medlemmar i backend (servrar och databaser) skall kopplas till Salesforce CRM. Detta för att spara tid, minimera fel och risker men även för att framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Spara tid genom att automatisera era rapporter - se dem direkt i Salesforce

På ett möte med en kund inom elmaterielsbranschen, kom det fram att de varje månad la många arbetstimmar på att manuellt sammanställa olika typer av försäljningsstatistik, och sedan skicka ut dem till olika personer inom företaget. Här berättar vi hur de med en enkel lösning istället sparar in denna tid.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser