Ny SharePoint-utvecklare började hos oss idag -Välkommen Liam!

Mycket har hänt inom SharePoint och Microsoft de senaste åren och Liam kommer att bli en del av vårt växande och fantastiska SharePoint-team.

Som sagt, mycket har hänt inom SharePoint och Microsoft de senaste åren, t.ex. har SharePoint-plattformen genomgått en stor förändring och blivit mycket mer effektiv och användarvänlig, Microsoft Teams har växt sig stort och används mer och mer särskilt inom riktigt stora organisationer.

Liam kommer att bli en del av vårt SharePoint-team, ett team som nu växer sig större, SharePoint-utvecklarna hjälper våra kunder med att bygga nya intranät och förvalta befintliga intranät, sedan utvecklar de och bygger applikationer och integrationer. Några av applikationerna är t.ex. avtalshantering och ärendehantering.

Allt detta har resulterat i ett större behov från kunder och företag att få hjälp av våra SharePoint-specialister och Microsoft 365-konsulter, främst inom intranät, teams, Outlook, Azure, Office, integrationer och nya SharePoint-applikationer.

 

Med resultatet att vi behöver fler kompetenta människor till teamet. 💪 Med detta vill vi hälsa Liam välkommen och vi hoppas på att han skall trivas hos oss! 😊

 

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag med SharePoint?

Eller söker du jobb?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser