ny sharepointutvecklare börjar på devcore en grupp glada människor high fivar

Ny SharePoint-utvecklare började hos oss idag -Välkommen Liam!

Mycket har hänt inom SharePoint och Microsoft de senaste åren och Liam kommer att bli en del av vårt växande och fantastiska SharePoint-team.

Som sagt, mycket har hänt inom SharePoint och Microsoft de senaste åren, t.ex. har SharePoint-plattformen genomgått en stor förändring och blivit mycket mer effektiv och användarvänlig, Microsoft Teams har växt sig stort och används mer och mer särskilt inom riktigt stora organisationer.

Liam kommer att bli en del av vårt SharePoint-team, ett team som nu växer sig större, SharePoint-utvecklarna hjälper våra kunder med att bygga nya intranät och förvalta befintliga intranät, sedan utvecklar de och bygger applikationer och integrationer. Några av applikationerna är t.ex. avtalshantering och ärendehantering.

Allt detta har resulterat i ett större behov från kunder och företag att få hjälp av våra SharePoint-specialister och Microsoft 365-konsulter, främst inom intranät, teams, Outlook, Azure, Office, integrationer och nya SharePoint-applikationer.

 

Med resultatet att vi behöver fler kompetenta människor till teamet. 💪 Med detta vill vi hälsa Liam välkommen och vi hoppas på att han skall trivas hos oss! 😊

 

Vill du veta hur vi kan hjälpa ditt företag med SharePoint?

Eller söker du jobb?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

WatchGuard-specialisterna på DevCore är nu tillbaka från apogee EMEA 2023 i Lissabon

Nu är våra WatchGuard-specialister tillbaka från händelserika och informativa dagar i Lissabon på WatchGuard apogee Partner conference 2023.

Läs mer

Nytt avtal: Hosting av Optimizely CMS till stort forskningsinstitut

DevCore har ingått ett nytt avtal för att tillhandahålla hosting av webbplats på Optimizely CMS-plattformen till ett stort svenskt forskningsinstitut. Efter att ha varit vår kund i flera år har institutet nu beslutat att byta till DevCore hosting, en pålitlig och effektiv lösning för hosting av webbplatser.

Läs mer

Nytt avtal: DevCore Avtalssystem till en stor svensk regions sjukvårdsbolag

Ett vårdföretag i en stor region i Sverige behövde hjälp med att styra upp sin avtalslagring. Eftersom företaget redan använder SharePoint och Teams i sin organisation valde de att använda en SharePoint-baserad lösning som en del av Microsoft 365.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser