Nytt avtal: DevCore Avtalssystem till en stor svensk regions sjukvårdsbolag

Ett vårdföretag i en stor region i Sverige behövde hjälp med att styra upp sin avtalslagring. Eftersom företaget redan använder SharePoint och Teams i sin organisation valde de att använda en SharePoint-baserad lösning som en del av Microsoft 365.

Företaget ingår i en koncern med 12 bolag där koncernmoderbolaget är en stor region i Sverige, med en styrelse som består av förtroendevalda politiker, tjänstemän, ledamot från näringslivet som utses av Regionfullmäktige. Bolaget är verksamt inom vårdexport samt export av konsult- och utbildningstjänster till nytta för regionens medborgare.

Bolaget i fråga använder redan SharePoint och Teams i sin organisation så det självklara valet blev att börja använda en lösning som är byggd i SharePoint som ingår i Microsoft 365.

Efter att information och demo hållits om SharePoint-appen så föll beslutet på att välja just DevCores lösning för digital avtalshantering, då den är säker, flexibel och prisvärd.

Det nya avtalet innebär implementering av DevCore avtalshanteringssystem med fortsatt löpande support vid behov. Vi är nöjda över vår nya kund och hoppas på ett långt samarbete framöver.

Utöver avtalshantering har DevCore även fler lösningar i SharePoint exempelvis: Avvikelsehantering, Attestfunktion (regelefterlevnad, compliance), Diarieföring, Frånvaro/ledighetsansökan, Ärendehantering.

 

Vill du veta mer?

Behöver ni styra upp er avtalshantering?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser