Nytt avtal: DevCore Avtalssystem till en stor svensk regions sjukvårdsbolag

Ett vårdföretag i en stor region i Sverige behövde hjälp med att styra upp sin avtalslagring. Eftersom företaget redan använder SharePoint och Teams i sin organisation valde de att använda en SharePoint-baserad lösning som en del av Microsoft 365.

Företaget ingår i en koncern med 12 bolag där koncernmoderbolaget är en stor region i Sverige, med en styrelse som består av förtroendevalda politiker, tjänstemän, ledamot från näringslivet som utses av Regionfullmäktige. Bolaget är verksamt inom vårdexport samt export av konsult- och utbildningstjänster till nytta för regionens medborgare.

Bolaget i fråga använder redan SharePoint och Teams i sin organisation så det självklara valet blev att börja använda en lösning som är byggd i SharePoint som ingår i Microsoft 365.

Efter att information och demo hållits om SharePoint-appen så föll beslutet på att välja just DevCores lösning för digital avtalshantering, då den är säker, flexibel och prisvärd.

Det nya avtalet innebär implementering av DevCore avtalshanteringssystem med fortsatt löpande support vid behov. Vi är nöjda över vår nya kund och hoppas på ett långt samarbete framöver.

Utöver avtalshantering har DevCore även fler lösningar i SharePoint exempelvis: Avvikelsehantering, Attestfunktion (regelefterlevnad, compliance), Diarieföring, Frånvaro/ledighetsansökan, Ärendehantering.

 

Vill du veta mer?

Behöver ni styra upp er avtalshantering?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

WatchGuard-specialisterna på DevCore är nu tillbaka från apogee EMEA 2023 i Lissabon

Nu är våra WatchGuard-specialister tillbaka från händelserika och informativa dagar i Lissabon på WatchGuard apogee Partner conference 2023.

Läs mer

Nytt avtal: Hosting av Optimizely CMS till stort forskningsinstitut

DevCore har ingått ett nytt avtal för att tillhandahålla hosting av webbplats på Optimizely CMS-plattformen till ett stort svenskt forskningsinstitut. Efter att ha varit vår kund i flera år har institutet nu beslutat att byta till DevCore hosting, en pålitlig och effektiv lösning för hosting av webbplatser.

Läs mer

Hjälp med SharePoint-migrering? Ett kvitto på att DevCore hjälper organisationer oavsett storlek

Ett uppdrag där vi överfört över 3000 sajter från SharePoint 2013 till SharePoint Subscription Edition, åt ett stort svenskt universitet, avslutades precis. Äldre versioner av system slutar att stödjas efter en tid, och nu var det dags då Microsoft slutar att stödja äldre versioner av SharePoint-plattformen, vilket gör det nödvändigt för organisationer att uppgradera sina system.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser