Nytt avtal: DevCore Avtalssystem till en stor svensk regions sjukvårdsbolag

Ett vårdföretag i en stor region i Sverige behövde hjälp med att styra upp sin avtalslagring. Eftersom företaget redan använder SharePoint och Teams i sin organisation valde de att använda en SharePoint-baserad lösning som en del av Microsoft 365.

Företaget ingår i en koncern med 12 bolag där koncernmoderbolaget är en stor region i Sverige, med en styrelse som består av förtroendevalda politiker, tjänstemän, ledamot från näringslivet som utses av Regionfullmäktige. Bolaget är verksamt inom vårdexport samt export av konsult- och utbildningstjänster till nytta för regionens medborgare.

Bolaget i fråga använder redan SharePoint och Teams i sin organisation så det självklara valet blev att börja använda en lösning som är byggd i SharePoint som ingår i Microsoft 365.

Efter att information och demo hållits om SharePoint-appen så föll beslutet på att välja just DevCores lösning för digital avtalshantering, då den är säker, flexibel och prisvärd.

Det nya avtalet innebär implementering av DevCore avtalshanteringssystem med fortsatt löpande support vid behov. Vi är nöjda över vår nya kund och hoppas på ett långt samarbete framöver.

Utöver avtalshantering har DevCore även fler lösningar i SharePoint exempelvis: Avvikelsehantering, Attestfunktion (regelefterlevnad, compliance), Diarieföring, Frånvaro/ledighetsansökan, Ärendehantering.

 

Vill du veta mer?

Behöver ni styra upp er avtalshantering?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser