Nytt avtal: Utveckling och förvaltning av Umbraco-sajter till hälsoorganisation

Uppdraget innebär löpande support, förvaltning och vidareutveckling av verksamhetens båda sajter byggda i Umbraco CMS, samt uppgradering till senaste versioner.

DevCore och en svensk organisation inom hälso- och läkemedelssäkerhet, som är en del av en större global hälsoorganisation, har signerat ett förvaltningsavtal för löpande support och vidareutveckling av organisationens webbplatser i Umbraco CMS.

Organisationen är en oberoende ideell stiftelse som är ledande inom forskning och utveckling av nya vetenskapliga metoder inom läkemedelsprodukter och tjänster över hela världen.

DevCore kommer att starta uppdraget med att uppgradera Umbraco-plattformen till senaste versionen och sedan framåt förbättra, optimera samt förvalta webbplatserna.

 


Behöver du hjälp med webb?
Är du nyfiken på Umbraco CMS?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

Efter att ett ökat behov av affärsutveckling uppstått inom kundens verksamhet, ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser