Nytt avtal: Utveckling och förvaltning av Umbraco-sajter till hälsoorganisation

Uppdraget innebär löpande support, förvaltning och vidareutveckling av verksamhetens båda sajter byggda i Umbraco CMS, samt uppgradering till senaste versioner.

DevCore och en svensk organisation inom hälso- och läkemedelssäkerhet, som är en del av en större global hälsoorganisation, har signerat ett förvaltningsavtal för löpande support och vidareutveckling av organisationens webbplatser i Umbraco CMS.

Organisationen är en oberoende ideell stiftelse som är ledande inom forskning och utveckling av nya vetenskapliga metoder inom läkemedelsprodukter och tjänster över hela världen.

DevCore kommer att starta uppdraget med att uppgradera Umbraco-plattformen till senaste versionen och sedan framåt förbättra, optimera samt förvalta webbplatserna.

 


Behöver du hjälp med webb?
Är du nyfiken på Umbraco CMS?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Två nya kollegor inom webb och nätverk - Välkomna Oscar och Yuki!

Webbutveckling och webbproduktion arbetar vi flitigt med på DevCore och för att allt skall flyta på och fungera jobbar vi förstås även med både drift och säkerhet. Det är inom dessa områden som våra nya kollegor kommer att stötta upp.

Läs mer

Förvaltning av SharePoint On Premise åt energibolag

Nytt avtal har signerats med ett svenskt energibolag gällande administration, förvaltning och vidareutveckling av SharePoint on Premise.

Läs mer

Support och utveckling av Salesforce och Pardot åt skönhetsklinik

Nytt Salesforce-avtal signerat med en svensk plastik- och skönhetsklinik för förvaltning, support och vidareutveckling av bolagets Salesforce CRM och Marketing Automation-verktyg Pardot.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser