DevCore har blivit med ny nätverkstekniker -Välkommen Hampus!

Vår fantastiska nätverksavdelning jobbar förutom med PC-support även med hosting, IT-säkerhet, WatchGuard-brandväggar och Office, Teams, Outlook med mera.

Det har varit ett stort tryck på vår nätverksavdelning särskilt nu efter pandemin, då många företag börjat jobba helt hemifrån eller hybridjobba, det ställer högre krav på IT-säkerheten, stabiliteten på nätverken och även på bra hårdvara som brandväggar och accespunkter. Förutom att supporta våra kunder dagligen med IT och drift, så har teamet även hand om DevCores egna servrar och att allt rullar på smidigt för oss i vårt hybridjobb.

Så det är välbehövligt att Hampus började hos oss idag, han har arbetat som IT-konsult länge och är en systemtekniker som har specialiserat sig på att bli teknisk generalist.

Välkommen Hampus och hoppas att du skall trivas på DevCore! 😊

Fler nyheter & tips

Effektivisera ditt företags abonnemangshantering med en ny Salesforce Connector

Tillsammans med Younium har DevCore byggt en idealisk lösning för företag som vill effektivisera sin prenumerationshanteringsprocess genom att enkelt hantera avancerad prissättning, avtalsvillkor och flera juridiska enheter och valutor.

Läs mer

SharePoint-konsulttjänster åt företag inom medicinska och kirurgiska produkter

DevCore hjälper kunden med SharePoint-utveckling, företaget är verksamt inom försäljning och distribution av medicinska och kirurgiska produkter.

Läs mer

Visste du att DevCore sitter i ett 1700-talsstall med mysig innergård vid Hötorget i Stockholm?

Alla vi IT-konsulter på DevCore hybridjobbar hos kunder och hemifrån men vi har också en stor gemenskap på vårt mysiga huvudkontor.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser