en hand som sätter ethernetkablar vit och orange i en server

DevCore har blivit med ny nätverkstekniker -Välkommen Hampus!

Vår fantastiska nätverksavdelning jobbar förutom med PC-support även med hosting, IT-säkerhet, WatchGuard-brandväggar och Office, Teams, Outlook med mera.

Det har varit ett stort tryck på vår nätverksavdelning särskilt nu efter pandemin, då många företag börjat jobba helt hemifrån eller hybridjobba, det ställer högre krav på IT-säkerheten, stabiliteten på nätverken och även på bra hårdvara som brandväggar och accespunkter. Förutom att supporta våra kunder dagligen med IT och drift, så har teamet även hand om DevCores egna servrar och att allt rullar på smidigt för oss i vårt hybridjobb.

Så det är välbehövligt att Hampus började hos oss idag, han har arbetat som IT-konsult länge och är en systemtekniker som har specialiserat sig på att bli teknisk generalist.

Välkommen Hampus och hoppas att du skall trivas på DevCore! 😊

Fler nyheter & tips

Två nya kollegor inom webb och nätverk - Välkomna Oscar och Yuki!

Webbutveckling och webbproduktion arbetar vi flitigt med på DevCore och för att allt skall flyta på och fungera jobbar vi förstås även med både drift och säkerhet. Det är inom dessa områden som våra nya kollegor kommer att stötta upp.

Läs mer

Förvaltning av SharePoint On Premise åt energibolag

Nytt avtal har signerats med ett svenskt energibolag gällande administration, förvaltning och vidareutveckling av SharePoint on Premise.

Läs mer

Support och utveckling av Salesforce och Pardot åt skönhetsklinik

Nytt Salesforce-avtal signerat med en svensk plastik- och skönhetsklinik för förvaltning, support och vidareutveckling av bolagets Salesforce CRM och Marketing Automation-verktyg Pardot.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser