DevCore har blivit med ny nätverkstekniker -Välkommen Hampus!

Vår fantastiska nätverksavdelning jobbar förutom med PC-support även med hosting, IT-säkerhet, WatchGuard-brandväggar och Office, Teams, Outlook med mera.

Det har varit ett stort tryck på vår nätverksavdelning särskilt nu efter pandemin, då många företag börjat jobba helt hemifrån eller hybridjobba, det ställer högre krav på IT-säkerheten, stabiliteten på nätverken och även på bra hårdvara som brandväggar och accespunkter. Förutom att supporta våra kunder dagligen med IT och drift, så har teamet även hand om DevCores egna servrar och att allt rullar på smidigt för oss i vårt hybridjobb.

Så det är välbehövligt att Hampus började hos oss idag, han har arbetat som IT-konsult länge och är en systemtekniker som har specialiserat sig på att bli teknisk generalist.

Välkommen Hampus och hoppas att du skall trivas på DevCore! 😊

Fler nyheter & tips

DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.

Läs mer

Så optimerar ledande medtech-bolag sitt Dynamics 365 CRM-system

Det svenska företaget som är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara, använder Dynamics 365 CRM sedan flera år. DevCore stöder nu deras mål att ytterligare effektivisera användningen av plattformen, genom att ta över som ny förvaltningspartner.

Läs mer

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser