Fler företag går ifrån CMS som WordPress till Umbraco

På senaste tiden har vi sett att flera företag väljer att gå ifrån exempelvis WordPress men även andra CMS till Umbraco.

DevCore var det första bolaget i Stockholm samt det andra bolaget i Sverige att bli Umbraco Gold Partner. När vi blickar tillbaka så här några år senare ser vi att flera bolag valt att gå samma väg som vi gjorde under 2017.
 
I och med vårt partnerskap kan våra kunder känna sig säkra och trygga med att vi bygger de mest kreativa, unika och bästa lösningarna - både utseendemässigt, tekniskt (exempelvis med bästa hastighet) strategiskt och strukturellt, eftersom utvecklarna har uppdaterad relevant kunskap och förstås klarar de specifika krav som krävs. Vi har erfarenhet av de flesta CMS på marknaden, allt ifrån enkla out of the box-lösningar till helt skräddarsydda lösningar.

Att företag byter till Umbraco CMS idag beror förmodligen på att det:
  • Är mångsidigt, skalbart och framför allt mycket användarvänligt.
  • Är mycket prisvärt för ett så flexibelt och kraftfullt verktyg.
  • Passar de flesta bolag och allt ifrån små till stora webbplatser.

DevCore är ett konsultföretag som arbetar med Umbraco konsulttjänster med Umbraco CMS vi har flera Umbraco-konsulter som arbetar som Umbraco-utvecklare, Umbraco programmerare och Umbraco-experter.

Vi hjälper andra bolag med Umbraco-installation, webbdesign, webbplatser, webbutveckling, Umbraco teman, Umbraco e-handel och Umbraco hosting.

Vi kan hjälpa din verksamhet att få bättre Umbraco-kompetens med Umbraco-utbildning, marknadsföring och support. Läs mer om hur vi kan hjälpa ditt företag med:

CMS
Umbraco
webbutveckling

 

Funderar du på om Umbraco är rätt program för din verksamhet eller om ni bör välja ett annat system?
Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Effektivisera ditt företags abonnemangshantering med en ny Salesforce Connector

Tillsammans med Younium har DevCore byggt en idealisk lösning för företag som vill effektivisera sin prenumerationshanteringsprocess genom att enkelt hantera avancerad prissättning, avtalsvillkor och flera juridiska enheter och valutor.

Läs mer

SharePoint-konsulttjänster åt företag inom medicinska och kirurgiska produkter

DevCore hjälper kunden med SharePoint-utveckling, företaget är verksamt inom försäljning och distribution av medicinska och kirurgiska produkter.

Läs mer

Visste du att DevCore sitter i ett 1700-talsstall med mysig innergård vid Hötorget i Stockholm?

Alla vi IT-konsulter på DevCore hybridjobbar hos kunder och hemifrån men vi har också en stor gemenskap på vårt mysiga huvudkontor.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser