Visste du att DevCore sitter i ett 1700-talsstall med mysig innergård vid Hötorget i Stockholm?

Alla vi IT-konsulter på DevCore hybridjobbar hos kunder och hemifrån men vi har också en stor gemenskap på vårt mysiga huvudkontor.

Som IT-konsult och anställd hos DevCore får du tillgång till att jobba på ett originellt kontor som fungerade som stall på 1700-talet, ett gårdshus med mysig innergård vid Hötorget. Här är det familjärt och rolig stämning samt det är nära till det mesta.

Är du intresserad av att se mer av vårt kontor och vart du jobbar när du är här - kika in på vårt kontor.

Är du intresserad av att veta mer om lediga tjänser just nu på DevCore eller hur du söker jobb hos oss - läs mer på vår karriärsida.

Mer om oss och hur vi jobbar samt våra partners - om oss och vad DevCore erbjuder till kunder men även information som är bra för arbetssökande.

 

Vill du veta mer om oss eller söker du IT-hjälp?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Effektivisera ditt företags abonnemangshantering med en ny Salesforce Connector

Tillsammans med Younium har DevCore byggt en idealisk lösning för företag som vill effektivisera sin prenumerationshanteringsprocess genom att enkelt hantera avancerad prissättning, avtalsvillkor och flera juridiska enheter och valutor.

Läs mer

SharePoint-konsulttjänster åt företag inom medicinska och kirurgiska produkter

DevCore hjälper kunden med SharePoint-utveckling, företaget är verksamt inom försäljning och distribution av medicinska och kirurgiska produkter.

Läs mer

DevCore erbjuder .NET-utvecklare åt företag inom alla branscher och storlekar

Vad är .NET och .NET-utveckling och hur kan en .NET-utecklare hjälpa en verksamhet? Vi hjälper företag av alla de slag med .NET-utveckling, allt ifrån att bygga nya appar, förbättra gamla appar, felsöka och underhålla befintliga appar eller utveckla API:er.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser