bilder på devcore kontoret och miljön utanför på gården

Visste du att DevCore sitter i ett 1700-talsstall med mysig innergård vid Hötorget i Stockholm?

Alla vi IT-konsulter på DevCore hybridjobbar hos kunder och hemifrån men vi har också en stor gemenskap på vårt mysiga huvudkontor.

Som IT-konsult och anställd hos DevCore får du tillgång till att jobba på ett originellt kontor som fungerade som stall på 1700-talet, ett gårdshus med mysig innergård vid Hötorget. Här är det familjärt och rolig stämning samt det är nära till det mesta.

Är du intresserad av att se mer av vårt kontor och vart du jobbar när du är här - kika in på vårt kontor.

Är du intresserad av att veta mer om lediga tjänser just nu på DevCore eller hur du söker jobb hos oss - läs mer på vår karriärsida.

Mer om oss och hur vi jobbar samt våra partners - om oss och vad DevCore erbjuder till kunder men även information som är bra för arbetssökande.

 

Vill du veta mer om oss eller söker du IT-hjälp?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser