bilder på devcore kontoret och miljön utanför på gården

Visste du att DevCore sitter i ett 1700-talsstall med mysig innergård vid Hötorget i Stockholm?

Alla vi IT-konsulter på DevCore hybridjobbar hos kunder och hemifrån men vi har också en stor gemenskap på vårt mysiga huvudkontor.

Som IT-konsult och anställd hos DevCore får du tillgång till att jobba på ett originellt kontor som fungerade som stall på 1700-talet, ett gårdshus med mysig innergård vid Hötorget. Här är det familjärt och rolig stämning samt det är nära till det mesta.

Är du intresserad av att se mer av vårt kontor och vart du jobbar när du är här - kika in på vårt kontor.

Är du intresserad av att veta mer om lediga tjänser just nu på DevCore eller hur du söker jobb hos oss - läs mer på vår karriärsida.

Mer om oss och hur vi jobbar samt våra partners - om oss och vad DevCore erbjuder till kunder men även information som är bra för arbetssökande.

 

Vill du veta mer om oss eller söker du IT-hjälp?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Två nya kollegor inom webb och nätverk - Välkomna Oscar och Yuki!

Webbutveckling och webbproduktion arbetar vi flitigt med på DevCore och för att allt skall flyta på och fungera jobbar vi förstås även med både drift och säkerhet. Det är inom dessa områden som våra nya kollegor kommer att stötta upp.

Läs mer

Förvaltning av SharePoint On Premise åt energibolag

Nytt avtal har signerats med ett svenskt energibolag gällande administration, förvaltning och vidareutveckling av SharePoint on Premise.

Läs mer

Support och utveckling av Salesforce och Pardot åt skönhetsklinik

Nytt Salesforce-avtal signerat med en svensk plastik- och skönhetsklinik för förvaltning, support och vidareutveckling av bolagets Salesforce CRM och Marketing Automation-verktyg Pardot.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser