bilder på devcore kontoret och miljön utanför på gården

Visste du att DevCore sitter i ett 1700-talsstall med mysig innergård vid Hötorget i Stockholm?

Alla vi IT-konsulter på DevCore hybridjobbar hos kunder och hemifrån men vi har också en stor gemenskap på vårt mysiga huvudkontor.

Som IT-konsult och anställd hos DevCore får du tillgång till att jobba på ett originellt kontor som fungerade som stall på 1700-talet, ett gårdshus med mysig innergård vid Hötorget. Här är det familjärt och rolig stämning samt det är nära till det mesta.

Är du intresserad av att se mer av vårt kontor och vart du jobbar när du är här - kika in på vårt kontor.

Är du intresserad av att veta mer om lediga tjänser just nu på DevCore eller hur du söker jobb hos oss - läs mer på vår karriärsida.

Mer om oss och hur vi jobbar samt våra partners - om oss och vad DevCore erbjuder till kunder men även information som är bra för arbetssökande.

 

Vill du veta mer om oss eller söker du IT-hjälp?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

Efter att ett ökat behov av affärsutveckling uppstått inom kundens verksamhet, ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser