dotne .net utvecklare i stockholm lila bakgrund

DevCore erbjuder .NET-utvecklare åt företag inom alla branscher och storlekar

Vad är .NET och .NET-utveckling och hur kan en .NET-utecklare hjälpa en verksamhet? Vi hjälper företag av alla de slag med .NET-utveckling, allt ifrån att bygga nya appar, förbättra gamla appar, felsöka och underhålla befintliga appar eller utveckla API:er.

Vad är .NET och .NET-utveckling och hur kan en .NET-utecklare hjälpa en verksamhet? 

Det finns olika anledningar till att använda Microsofts .NET-plattform, man kan behöva hjälp med att utveckla eller förbättra applikationer som man använder i sin verksamhet, kanske för att möta nya behov och krav.

Det kan också behöva skapas helt nya applikationer exempelvis för en webbsida, dator eller intranät för att öka effektivitet och produktivitet i ett företag.

Organisationens applikationer kan behöva felsökas eller underhållas på grund av fel eller för att säkerställa att de fungerar korrekt.

Ofta vinner man otroligt med tid och får en effektivare arbetsprocess om man integrerar sina system och verksamhetsverktyg även mot externa system, detta går att göra med .NET-utveckling. Det går även att bygga API:er.

Alla våra IT-konsulter inom webb på DevCore är .NET-utvecklare (eller .NET Core-utvecklare som det också kan kallas), de hjälper kunder dagligen med systemutveckling. 

Läs mer om .NET-utveckling här.

Behöver ni hjälp med era applikationer, bygga något nytt eller kanske integrera era befintliga system?

Kontakta oss

 

Fler nyheter & tips

lila rosa och vit text bakgrund med texten är du bra på .net?

.NET-utvecklare sökes! Vill du arbeta på bästa bolaget?

Vi på DevCore söker nu efter en utvecklare till vårt .NET team, med start omgående. Du kommer att arbeta tillsammans med härliga och kompetenta kollegor i ett charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm.

Läs mer

Ny integration mellan Salesforce CRM och kunds medlemsdatabas (backend)

DevCore bygger integration för att koppla samman fristående system, denna gång för en kund inom digital medlemshantering. Information om medlemmar i backend (servrar och databaser) skall kopplas till Salesforce CRM. Detta för att spara tid, minimera fel och risker men även för att framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Spara tid genom att automatisera era rapporter - se dem direkt i Salesforce

På ett möte med en kund inom elmaterielsbranschen, kom det fram att de varje månad la många arbetstimmar på att manuellt sammanställa olika typer av försäljningsstatistik, och sedan skicka ut dem till olika personer inom företaget. Här berättar vi hur de med en enkel lösning istället sparar in denna tid.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser