Välkommen Fredrik - ny kollega till SharePoint och Microsoft 365-teamet.

Microsoft 365 är omåttligt populärt och med det kraftfulla verktyget SharePoint så blir det förtstås inte sämre, därför behöver vi förstärkning här på DevCore-kontoret.

Fredrik började hos oss idag och blir en del av vårt SharePoint- och Microsoft 365-team. Han är både utbildad SharePoint-utvecklare och Microsoft 365-specialist och har jobbat med klassisk som modern SharePoint-miljö.

Hans fritid upptas av familjeliv där barnens idrottsaktiviteter (innebandy och fotboll) står i centrum. Utöver det hinns även en och annan allsvensk fotbollsmatch med som åskådare.

Vi välkomnar Fredrik - och hoppas att han ska trivas hos oss! 👍

 

Vill du också få ut det maximala av din arbetsplats?

Ditt företag kan också få ut det maximala för hela arbetsplatsen, oavsett om det är på distans eller från ett kontor. Vi hjälper våra kunder att få ut det mesta möjliga av sin arbetsplats och organisation med hjälp av Microsoft 365 (med Teams och intranät).

Visste du att det finns fantastiska lösningar som hjälper er med tidskrävande arbete såsom avtalshantering, ärendehantering, med mera? 

Läs mer om appar i SharePoint.

 

Är ditt företag i behov av hjälp med Microsoft 365, intranät, Teams eller SharePoint-utveckling?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

Efter att ett ökat behov av affärsutveckling uppstått inom kundens verksamhet, ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support.

Läs mer

DevCore hjälper universitet att strukturera Teams och SharePoint

Ett nytt uppdrag har kommit in där DevCore hjälper ett svenskt universitet med att anpassa och bättre strukturera sitt arbete med Teams och SharePoint. Främst för att organisera sina utbildningar och kurser.

Läs mer

Fler företag använder appar för Avvikelsehantering och Regelefterlevnad

Senaste tiden har vi sett ett uppsving av köp och användande av både avvikelsesystem och attestfunktion. Fler verksamheter börjar se nyttan med digitalisering, att minimera manuella fel, frigöra resurser och framtidssäkra sin verksamhet.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser