Välkommen Fredrik - ny kollega till SharePoint och Microsoft 365-teamet.

Microsoft 365 är omåttligt populärt och med det kraftfulla verktyget SharePoint så blir det förtstås inte sämre, därför behöver vi förstärkning här på DevCore-kontoret.

Fredrik började hos oss idag och blir en del av vårt SharePoint- och Microsoft 365-team. Han är både utbildad SharePoint-utvecklare och Microsoft 365-specialist och har jobbat med klassisk som modern SharePoint-miljö.

Hans fritid upptas av familjeliv där barnens idrottsaktiviteter (innebandy och fotboll) står i centrum. Utöver det hinns även en och annan allsvensk fotbollsmatch med som åskådare.

Vi välkomnar Fredrik - och hoppas att han ska trivas hos oss! 👍

 

Vill du också få ut det maximala av din arbetsplats?

Ditt företag kan också få ut det maximala för hela arbetsplatsen, oavsett om det är på distans eller från ett kontor. Vi hjälper våra kunder att få ut det mesta möjliga av sin arbetsplats och organisation med hjälp av Microsoft 365 (med Teams och intranät).

Visste du att det finns fantastiska lösningar som hjälper er med tidskrävande arbete såsom avtalshantering, ärendehantering, med mera? 

Läs mer om appar i SharePoint.

 

Är ditt företag i behov av hjälp med Microsoft 365, intranät, Teams eller SharePoint-utveckling?

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

Två nya kollegor inom webb och nätverk - Välkomna Oscar och Yuki!

Webbutveckling och webbproduktion arbetar vi flitigt med på DevCore och för att allt skall flyta på och fungera jobbar vi förstås även med både drift och säkerhet. Det är inom dessa områden som våra nya kollegor kommer att stötta upp.

Läs mer

Förvaltning av SharePoint On Premise åt energibolag

Nytt avtal har signerats med ett svenskt energibolag gällande administration, förvaltning och vidareutveckling av SharePoint on Premise.

Läs mer

Support och utveckling av Salesforce och Pardot åt skönhetsklinik

Nytt Salesforce-avtal signerat med en svensk plastik- och skönhetsklinik för förvaltning, support och vidareutveckling av bolagets Salesforce CRM och Marketing Automation-verktyg Pardot.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser