Nytt sommarprojekt: Återläsa gamla backuper åt datorspelsbolag

Uppdraget innebär att hjälpa datorspelsutvecklaren att återläsa data från äldre backup-band och få tillgång till de säkerhetskopierade filerna samt kunna föra över dem till molnet.

DevCore har tagit på sig ett lite annorlunda och roligt projekt i sommar, där vi hjälper ett svenskt bolag i datorspelsbranschen med backupåterläsning av filer på LTO-bandenheter.

Efter att allt var på plats gällande hårdvara och mjukvara, återställdes de säkerhetskopierade filerna offline för att utesluta säkerhetsrisker, utan kontakt med andra datorer eller servrar och sparas sedan på extern disk.

Efter att all data säkert flyttats till extern hårddisk kan filerna sedan exempelvis sparas (krypterade) i en molnlösning, för att ha tillgång till innehållet framåt.

 

Behöver ditt bolag hjälp med backup och it-säkerhet?

Vi är specialister på nätverk, hosting och backup.

Kontakta oss

Fler nyheter & tips

DevCore bygger ny webb i Umbraco till e-hälsoföretag

Ett nationellt och globalt ledande e-hälsoföretag vände sig till DevCore för att få hjälp att förbättra sin webb och användarportal i WordPress. Vi tog över förvaltningen och bygger en ny webbplats i det kraftfulla och användarvänliga Umbraco CMS.

Läs mer

Så optimerar ledande medtech-bolag sitt Dynamics 365 CRM-system

Det svenska företaget som är globalt marknadsledande inom medicinteknisk mjukvara, använder Dynamics 365 CRM sedan flera år. DevCore stöder nu deras mål att ytterligare effektivisera användningen av plattformen, genom att ta över som ny förvaltningspartner.

Läs mer

Salesforce-utvecklare och projektledare till ledande svenskt fastighetsbolag

I ett nytt uppdrag ger DevCore konsulttjänster inom Salesforce CRM, som utvecklare, systemarkitekt samt projektledare med löpande administration och support. Åt kund inom fastighetsbranschen, som är i behov av vidare affärsutveckling.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser