blå bakgrund sharepoint utvecklare jobbannons

Vill du jobba som SharePoint-utvecklare hos oss?

Vi är ute med ljus och lykta för att hitta vår nästa SharePoint-kollega. Är det du? Eller någon du känner? Som vill jobba med några av Sveriges i särklass vassaste SharePoint-konsulter?

Om jobbet

Det är onsdag morgon och du kliver in på innegården på Brunnsgatan och reflekterar över vilket otroligt mysigt gårdshus vi har turen att få ha som kontor. Du kliver in i köket och möter Per, Alexander, Sofie och Markus vid kaffemaskinen som pratar om den planerade julresan till hemlig destination - Vart är det vi ska någonstans egentligen?

Med en god kopp kaffe i handen går du upp och slår dig ned framför datorn, en arbetsdag fylld med spännande arbetsuppgifter och möten står framför dig och du är peppad, på riktigt! När dagen närmar sig sitt slut har du fått utmana dig själv, haft utvecklande möten med kunder och livliga samtal med kollegor - tänk vad roligt det kan vara att jobba som utvecklare hos DevCore!

Vi söker nu efter en utvecklare med inriktning SharePoint, för start omgående. Du kommer att arbeta tillsammans med härliga och kompetenta kollegor i ett charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm.

 

I rollen som SharePoint utvecklare på DevCore ingår bland annat:

Att vidareutveckla DevCore egna paketerade lösningar för SharePoint och SharePoint Online
Att utveckla och förvalta kunders SharePoint-implementationer för samarbete och dokumenthantering
Att arbeta både med användning av SharePoints standardmoduler och genom utveckling av skräddarsydda moduler anpassade specifikt efter kundens behov
Att hålla sig uppdaterad med allt det nya som kommer inom SharePoint och Microsoft 365 plattformen och förmedla det vidare till kunder och medarbetare

 

Vem är du?

Vi ser att du har en avslutad akademisk examen som systemvetare eller motsvarande teknisk utbildning från universitet/högskola och minst 3 års relevant arbetslivserfarenhet inom SharePoint utveckling. Du har erfarenhet inom SharePoint, Microsoft 365, Power Apps, React och TypeScript. Du trivs att arbeta såväl självständigt som i team, i ett högt tempo och tar ansvar för dina processer. Vidare ser vi att du är driven, serviceinriktad och tycker om att arbeta både med utveckling och människor. Du har en vilja att ständigt utveckla din kunskapsbank och följer nya uppdateringar för att kunna erbjuda kunder de smidigaste lösningarna.


För att lyckas i rollen har du:

Relevant akademisk examen som systemvetare eller motsvarande teknisk utbildning från universitet/högskola och minst 3 års relevant erfarenhet av utveckling inom SharePoint Server och/eller SharePoint Online
Goda, dokumenterade kunskaper inom utveckling med React och TypeScript
Goda kunskaper inom Azure och Microsoft 365

Extra meriterande:

Erfarenhet av dokument- och ärendehantering baserat på SharePoint
Vana att arbeta enlig agila metoder och med stöd av ärendehanteringssystem som exempelvis Jira, Azure DevOps Services eller Trello

 

Vi erbjuder dig

Hos oss får du möjligheten att kunna påverka din egen utveckling och få arbeta nära dina kollegor
Vi värdesätter balansen mellan privatliv och arbetsliv och erbjuder därför ett flexibelt hybridupplägg gällande arbete på kontoret och hemifrån
Vi håller till i ett familjärt och charmigt gårdshus mitt i centrala Stockholm
Generösa friskvårdsförmåner och en trygg anställning
Hos oss är det högt i tak och vi har roligt tillsammans, både på och efter jobbet

 

Om DevCore

Vi är ett IT-konsultbolag som har funnits sedan år 2000 och har vuxit till cirka 50 anställda, med bred kompetens och en låg personalomsättning. Vi är ett ekonomiskt stabilt företag som har Soliditets AAA-rating.

DevCores team av utvecklare jobbar antingen in-house hos oss eller bistår företag som deltidskonsulter med allt från avancerad system- och webbutveckling till affärssystems-implementationer, data-analyser, integrationer och rapporteringslösningar.

DevCore har även ett team av duktiga nätverks- och supporttekniker som bistår företag med drift av deras IT-miljöer. Vi hjälper kunder med infrastruktur, installationer, uppgraderingar, uppsättningar av nya kontor, brandväggar, serverdrift, backuper, återställningar och kontinuerlig PC-support.

DevCore AB är en stolt partner till Microsoft, Salesforce, Umbraco, Episerver/Optimizely och WatchGuard. Vi bygger även egna appar till Salesforce och SharePoint.


Har du frågor om tjänsten eller om oss? Hör av dig till vår rekryterare Sofie Nilsson på sofie.nilsson@devcore.se. Vi är bara en ansökan bort, urvalet sker löpande så ansök redan idag!

Fler nyheter & tips

Från problem till lösning: Hur uppgradera webben på rekordtid?

Tänk dig att ni har ett viktigt företagsevent om två månader och du inser att er startsida på webbplatsen akut behöver ett lyft. Ni vill ha en modernare och luftigare startsida som är responsiv och ger en bra användarupplevelse, så att ni kan imponera på eventdeltagarna.

Läs mer

Modernisering av startsida - en succé för vattenteknikbolaget

DevCore har genomfört ett snabbt och framgångsrikt webbprojekt för ett ledande vattenteknikbolag med nära 20 000 anställda. Uppdraget var att med en tight deadline modernisera deras åtta år gamla startsida inför en viktig bolagsstämma.

Läs mer

Visste du att DevCore är specialister på Azure? -Lär dig mer om Azure!

Har du funderat på hur din organisation kan dra nytta av Microsoft Azure? Eller har ni Azure-lösningar idag och undrar hur ni kan förbättra användandet? DevCore är specialister, mer om Azure hittar du här.

Läs mer

Kontakta oss. Vi hjälper dig.

+46 (0)8 24 40 30 info@devcore.se

Your web browser is out of date. Update your browser for more security, speed and the best experience on this site.

Update your browser